čtvrtek 24. srpna 2017

Hranoly bsh

Smrekové rezivo sa vysušuje na vlhkosť cca , čo zabezpečuje jeho trvalú tvarovú stálosť, minimálne deformácie, odolnosť voči praskaniu a ochranu pred drevokaznými škodcami. Díky tomu má dobrou tvarovou stalost a vyšší pevnost než klasický KVH hranol. Vyrábí se v pohledové a nepohledové kvalitě. Prehľad dostupných rozmerov nájdete v priloženej tabuľke. Tento produkt sa vyznačuje.


BSH (z nem. Brettschichtholz) hranol je stavebný diel pre drevené konštrukcie, ktoré sa vyrábajú z technicky vysušených smrekových dosiek (lamiel), pričom chybné miesta znižujúce pevnosť a optické nedostatky (veľké hrče, praskliny, časti napadnuté plesňou a kôrové zárasty) sa vyrežú. BSH NSI je nepohledové vícevrstvené lepené lamelové dřevo neboli lepené lamelové hranoly.


BSH NSI splňují nejnáročnější požadavky pro použití v moderních dřevěných stavbách s vysokými nároky na únosnost a estetiku. Konstrukce působí esteticky, a. BSH lepené hranoly - jsou čtyřstranně hoblované, lamelově lepené a délkově napojované hranoly , vyrobené ze sušeného řeziva. Lamely jsou napojovány délkově, takzvaným cinkováním, a lepeny vodovzdorným lepidlem. Nejčastěji se vyrábějí ze smrkového dřeva. BSH Si - pohledová kvalita Jsou čtyřstranně hoblované, lamelově lepené a délkově napojované hranoly, vyrobené ze sušeného borovicového řeziva.


Lamelově lepené dřevěné hranoly jsou osvědčeným stavebním materiálem určeným především pro vysoce namáhané konstrukce staveb, kde je kladen požadavek na vysokou pevnost při použití dřeva. Ruský výrobca: hranoly BSH máme skladom. Ponúkame možnosť objednávky aj s vašími rozmermi.


V lepených hranolech BSH firmy Woodcote můžete nalézt přírodní charisma dřeva a jeho nezaměnitelný a individuální charakter. BSH – lepený hranol – hranoly sa lepia na seba a vytvára sa tak potrebná hrúbka hranola. Lepené hranoly, DuoTrio a BSH. Velkoobchod s dřevařskými materiály. Výhradní zastoupení německé firmy GEBHARDT HOLZ-ZENTRUM pro ČR a SK.


Na výrobu takéhoto dreva sú určené kvalitné a špeciálne vyberané materiály. Dodávají se v délkách dle přání zákazníka s přesností na cm. Hranol je hoblovaný, opatřený sraženými hranami. BSH hranol je štvorstranne hobľovaný so zrazenými hranami. Rádi Vám dle Vašich požadavků zpracujeme nabídku.


Výsledný hranol je hoblovaný, opatřený sraženými hranami. Většinou jsou vyráběny na zakázku v rozměrech dle přání zákazníka. Dřevěné hranoly a lepené lamelové dřevo zpracováváme na míru. Zaměřujeme se především na zakázkovou výrobu a atypy.


Při koupi dřevomateriálu nad mcelkem nabízíme dopravu zdarma! KVH hranoly Laminátové podlahy Palubky Stavební výplně Půdní schody Stavební pouzdra Interiérové dveře Zábradlí a stříšky Fasády Fasádní profily Omítky Fasádní barvy Lepící a stěrkové tmely Stavební folie Geotextilie Nopová fó. Hranoly se vyrábí na přesno na centimetry. Predaj drevárskych výrobkov.


Stavebný hranol pre drevené konštrukcie nemeckej kvality. Představujeme Vám výrobní proces dřevěných lepených konstrukčních hranolů BSH a segmentů pro dřevostavby HBE. Uvidíte kompletní výrobu hranolů od kvalitativn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky