středa 30. srpna 2017

Cena hranolov

Ceny produktov v našom eshope sú uvádzané v prepočte na bežný meter, vybraním vami požadovanej dĺžky plus množstva tovaru a následným dokončením objednávky sa vygeneruje celková cena tovaru priamo v nákupnom košíku, pričom samozrejme nie je problém vyrobiť cenové ponuky na kubické alebo štvorcové metre - presne podľa vašich požiadaviek. Kraviltné drevené hranoly, rezivo aj hranoly na krov nájdete v online bazári. Cenník v EUR platný od 1. Balíky sú zverejnené v aktuálnej ponuke, alebo sa dajú po dohode objednať. Výroba, uskladnenie a predaj.


Drevené hranoly, vyrábané z kvalitného, zdravého a pevného smrekového dreva, sú väčšinou využívané ako nosný stavebný prvok rôznych drevených. Na výrobu BSH hranolov sa používa mäkké drevo ihličnanov, najčastejšie však smrek. Smrekové rezivo sa vysušuje na vlhkosť cca , čo zabezpečuje jeho trvalú tvarovú stálosť, minimálne deformácie, odolnosť voči praskaniu a ochranu pred drevokaznými škodcami. Do hranolov neobsahujúcich vady sa vyfrézuje zubový spoj, do ktorého sa nanesie lep a pod vysokým tlakom sa hranoly nadpoja. Hranol 120x60mm - 5m zaoblené hrany.


Cena, pri jednotlivých položkách je uvedená za bežný meter. Bežná cena = Odporúčaná maloobchodná cena. Rezervácia a vyzdvihnutie Overiť dostupnosť v predajni Veľký výber produktov Veľa z našich produktov si môžete v blízkej predajni rezervovať online, pododlne z domu a vyzdvihnúť si tento tova. Zaoberáme sa spracovaním palivového dreva a stavebného reziva.


Naše drevo je výberovej kvality. Stavebné rezivo Píla- MajsterDom. Ponukaný sortiment je z našej píly kde sme schopní vyrobiť stavebné rezivo podľa.


V prípade konštrukčných dĺžkovo napojovaných drevených hranolov sa jedná o triedené, technicky sušené a hobľované produkty, ktoré je možné. Cena (Zostupne) Hodnotenie. Predám lacné hranoly 10x10cm, 5x5cm, 400cm dlhé, staré, použite. Z vysušených a ohobľovaných hranolov sú odstránené hrče (suky), či praskliny, ktoré by mohli oslabiť mechanickú odolnosť hranola. Predajňu Farby-Laky nájdete priamo v objekte Drevomarket na Viničnianskej ceste.


Dĺžkovo sú napájané tzv. V súčasnej dobe naša firma venuje osobitnú pozornosť výrobe lepených hranolov (masív smrek), ktoré sa následne hobľujú, frézujú a vyrezávajú sa z nich skelety s presnosťou na desatinu milimetra. Plechová strešná krytina za trvale najnižšie ceny. Kotevná pätka stľpu je určená na ukotvenie nosných. Na uchytenie hranolov do pätiek použijeme vratové skrutky.


Máte radi striedmosť, ale nie za každú cenu? Ponúkame hranoly podľa Vami zadaných rozmerov. Pätka slúžina uchytenie hranolov pri stavbe altánkov , prístreškov a iných stavieb s dreva. DREVOREZ Priepasné, spol. Predaj KVH a BSH hranolov a spojovacích materiálov.


Spoločnosť CLT Slovakia s. Táto internetová stránka používa technológiu cookies. OSB dosky sú vhodné pre stavbu, dom ale i pre domácich kutilov a majstrov. OSB dosky garantujú vysokú kvalitu vášho diela. KVH v dřevařském světě neznamená zkratku pro Klub vojenské historie, nýbrž zkratku německého slova Konstruktionsvollholz.


Anglický ekvivalent Solid.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky