pátek 25. srpna 2017

Umělá dlažba

Dlažba gumová MAXmá příjemnou povrchovou úpravu s bezpečnými protipádovými a protiskluzovými vlastnostmi. Dlažba na terasu z umělé hmoty Podlahový ochranný systém TILE je moderní krytina z plastu s velmi širokým spektrem použití. Dlažba s reliéfním povrchem pro nevidomé a slabozraké k vytvoření signálních a varovných pásů na chodnících, před přechody a na nástupištích MHD.


Designová dřevoplastová WPC zahradní dlažba o průměru 4mm. Zahradní dlažba je bezúdržbová, odolná a stálobarevná.

GUMOVÁ DLAŽBA – to je velmi snadná, rychlá montáž, kterou zvládne každý, bez odborné pomoci. GUMOVOU DLAŽBU lze snadno tvarovat pomocí. Gumová dlaždice s povrchem z umělé trávy je příjemná na chození a. Vysoce zátěžová zatravňovací dlažba plastová pojezdná nákladními automobily. Vhodná pro zvlášť zatěžované plochy, PVC zahradní umělá dlažba. Dodáváme velké množství dlažeb z přírodního kamene v materiálech jako andezit, porfyr, kvarcit, vápenec, rula atd.


Pořiďte si umělé obklady, které mají skvělé vlastnosti, dlouhou životnost, perfektní izolační vlastnosti, a navíc jsou za skvělou cenu.

WPC terasy kombinují přírodní a umělé materiály a jsou naprosto bezúdržbové Velký výběr WPC prken skladem. Objednejte včetně montáže! Zámková dlažba parketa šedá - dlažba o tl. Je to jedna z nejoblíbenějších dlažeb mezi zákazníky.


Má klasický, univerzální a přitom velice elegantní vzhled. Mezi její hlavní přednosti patří jednoduchá a rychlá pokládka. Povrch lze upravit i kulatými výstupky pro nevidomé.


V různých barevných variacích navíc dodá. Naše kamínkové povrchy můžete znát také pod názvy jako kamenný koberec, kamínková podlaha nebo kamínková dlažba. Použití povrchů TopStone. Směs přírodních kamínků a unikátního pojiva.


Kvalita povrchu TopStone souvisí s kvalitou. Daji se lepit na zepodlahu atd. Betonová imitace dřeva je díky složení, zhutnění a probarvení betonové směsi mrazuvzdorná a téměř nenasákavá vodou.


Reference obkladů a dlažeb. Kámen (přírodní, umělý ), dlažba , dřevo nebo WPC?

TRAPLAST recyklát - plný, Levná terasa. Vybírejte kvalitní terasová prkna sibiřský modřín, thermoborovice a thermojasan za skvělé ceny. Prkna na terasu z našeho e-shopu vám budou dobře sloužit.


Technologie, kterou na svou terasu použijete, jsou už dnes tak dokonalé, že. Ukázka pokládky zámkové dlažby. Nic složitého a šlo to i bez niveláku. Velkoformátová dlažba je skvělým řešením jak pro větší, tak pro menší plochy, které se díky ní opticky zvětší.


Oblíbená je například pro. Dlažba vytvořená pro bezpečný pohyb nevidomých a slabozrakých pomocí tzv. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Přírodní kámen tradiční materiál stělesňuje v sobě pevnost odolnost a trvanlivost.


Umělá tráva Wild Romance je určena pro pohledové prostory s pokládkou na zpevněné plochy (drcené kamenivo - mm, beton, dlažba a pod.). Ideální pro umístění na střešní terasy, balkóny, verandy a zahrady. Umělý trávník vyrobený z vláken polymeru (PE), nabízí možnost zdravého, svěžího a prakticky bezúdržbového povrchu po celý rok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky