úterý 29. srpna 2017

Kročejová vata

Sdílejte Knauf PTS - kročejová vata lehké plovoucí podlahy Zaujal vás produkt Knauf PTS - kročejová vata lehké plovoucí podlahy? Deska Isover N je vhodná pro zlepšení kročejové neprozvučnosti těžkých plovoucích podlah. Minerální vata PTN určená do podlah pro útlum kročejového hluku. Kročejová izolace snižuje přenášení hluku.


Podlahová vata PTN je tepelná izolace.

Tato kročejová izolace je vhodná na rovný podklad. Minimální tloušťku anhydritové podlahy je nutné určit na základě vlastností celé skladby podlahy a požadované nosnosti - to platí v jakémkoliv případě. Upřesnit parametry výrobce. ISOVER vyvíjí, vyrábí a prodává materiály z polystyrenu, minerální i skelné vlny pro tepelnou izolaci, ochranu před hlukem i požární bezpečnost.


Pro tyto účely se používají různé materiály, nejčastějšími jsou kročejový polystyren, minerální vata , pěnový polyetylen a polyuretan. Liší se ve vlastnostech i ceně. Skvělé ceny na fasádní polystyren , izolační vatu.


V každém balíku jsou 3mdeskoviny.

Zbyly mi na stavbě, balíky jsou nerozbalené, skladované v suchu. KROČEJSTOP je pás z extrudovaného polyetylenu (XPE) z uzavřenou buněčnou strukturou. Používá se jako vrstva sloužící.


Izolační desky vyrobené z minerální plsti Isover. Výroba je založena na metodě rozvlákňování taveniny směsi hornin a dalších příměsí a přísad. Vata to překryje a určitě udělejte dvouvrstvou křížem na vazbu položenou podlahu, ideálně z OSB desek či zmiňovaných Durelis desek.


Dobrý den,mám jen jeden dotaz. Jaký tip paropropustné folie se dává na strop zaklopený dřevěnýma deskama na který budu pokládat izolaci steprock a dvakrát křížem OSB desky,děkuji za info. Kamenná vata je druh tepelné, akustické a protipožární izolace vyrobené ze směsi kameniva. Knauf Insulation PTN kročejová podlahová vata.


Desky Orsil N jsou vhodné pro zlepšení kročejové neprůzvučnosti těžkých plovoucích podlah. Máte tedy konstrukci podlahy: dřevěné trámy, mezi nimi vata , nad nimi záklop a potom vrstva betonu? Takže - kročejová izolace tlumí rázový hluk od. Tepelná, zvuková a protipožární izolace. Jak už jsme výše nastínili, kročejová izolace v konstrukcích podlah je vyrobena zpravidla z minerální vaty.


U nás nakoupíte kročejová izolace rychle a pohodlně. URSA GLASSWOOL je tepelná, akustická a protipožární minerální izolace ze skelné vlny s vysokou schopností.

Při zateplování půdy nejen u staršího rodinného domu lze z polystyrenových dílců a minerální vaty snadno sestavit svépomocí „rošt“, který po zaklopením OSB d. Mirelon kročejová izolace pro svou špatnou tepelnou vodivost je vhodná jako tepelná izolace pro velkoprůměrové rozvody teplé vody a ústředního topení. Dá se využít jako tepelná a termoakustická izolace vzduchotechnických rozvodů. Popis: Prodám balíků ( 39m2)podlahové.


Prostor pod i nad bude vytápěn parozábranu tedy řešit ? Je to dřevěná podlaha v podkroví. Polystyren i minerální vata nabízí široké spektrum využití. Moderní izolační materiály zahrnují jak univerzální, tak specifické izolanty.


Představujeme sortiment kvalitních izolací značek Bachl a Orsil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky