středa 30. srpna 2017

Košické plechy

Trapézové plechy mají mnoho možností využití. Jelikož jsou pozinkované, hodí se i do exteriéru. Nejčastěji se využívají jako střešní krytina, k opláštění budov nebo třeba k výrobě ztraceného bednění. Elektrolyticky pocínované plechy – používajú sa na výrobu potravinárskych obalov, plechoviek, uzáverov, viečok, dvojdielnych plechoviek, trojdielnych plechoviek, ťahaných plechoviek,. Roman Grusetzký Riaditeľ prevádzky.


Plech vlnitý (pozinkovaný). Strešné i fasádne trapézové plechy rôznych profilov a farebných odtieňov. Rozměry 6x93m kusů 50-kč je cena za kus, 2x93m 12kusů 20-kč cena za kus. Profilové plechy jsou vyráběny z ocelového plechu o tloušťkách mm až mm.


Prodám nové trapézové plechy. Nabízím různé rozměry trapézových plechů: - TR - TR - TR - TR - TR aj. Poptávám košické trapézové plechy na ztracené bednění na stropy. Množství: – cca 3mTermín: – ihned.


V dnešní době jsou ve velké oblibě trapézové plechy , které se používajíjako ztracené bednění při výrobě spřažených ocelobetonových stropů. Sháním trapézové nebo košické plechy , délka 5m v kuse. Sklon střechy stupňů. Zajímá mne cena a doprava.


Během výrobního postupu je vosk několikrát dezinfikován pro absolutní mikrobiální nezávadnost. Poptávka: hutní materiál, košické plechy , cca 1m- již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je zdarma.


Vyvaľkáme na menšie plechy. Bude sa vám lepšie s ním pracovať, keď ho dáme do chladu na pol hoďku. Ponúkame kvalitné pletivá za najlepšie ceny. Vyberte si zo širokej ponuky pletív, plotových panelov, stĺpikov na plot a príslušenstva. Vyrábal najmä plechy , oceľové pásy a mal aj rozsiahlu strojársku výrobu.


Jakmile budou položeny na střeše plechy , začneme chladit a 28. Nie korozia , ale nevedeli vyvalcovať tenký plech , karosársky a dokonca ani plech na paštiky Majka! Aplikační firma mi řekla, že folie je propustná a vlhkost jí odejde a lze ji aplikovat na „čerstvý beton“, čemuž nevěřím, neboť z horní strany je folie nepropustná (a spodní strana terasy jsou košické plechy tzn, nepropustná z jakékoliv strany, z boků ocelové profily). Nevím jak snížit vlhkost, když bude pršet a zateče do betonu před aplikací. Vďaka novej výrobnej linke zacielia okrem súčasných odberateľov i na úplne nových.


Chýbali plechy Malo to svoje prozaické sociálno-ekonomické pozadie. Bolo treba pozdvihnúť rozvoj zaostalého východu, ale najmä zabezpečiť domácu produkciu valcovaných materiálov, predovšetkým plechov, ktorých bol na trhu nedostatok. Ešte v prvých mesiacoch vlaňajška Navetta hodnotil automobilo. Košické železiarne by totiž. Keď totiž na vyššie zaparkovanýh autách prehoreli plechy , horiace pohonné hmoty stekali po kopci a plemene zasahovali ďalšie vozidlá.


V rámci popsaných částí bylo nutné demontovat stávající technologií (zejména velkoobjemové pece) a ubourat část budovy za plného provozu nebourané části, dále bylo provedeno zastřešení zbývající části nebouraného objektu pultovou střechou a zastřešení schodiště( košické plechy , beton, hydro izolace). Sjednané dílo bylo provedeno v souladu s požadavky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky