čtvrtek 10. srpna 2017

Úly prodej

Prodám nové, zateplené úly - rámová míra : x cm. Všechny nástavkové úly , které vyrábíme, palubkové i celodřevěné, jsou chráněny průmyslovým vzorem zapsaném v rejstříku průmyslových vzorů. Zateplené i celodřevěné včelí úly. Izolace včelích úlů polystyrenem nebo ovčí vlnou. V kategorii Potřeby k úlům si můžete vybrat krmítka, varroa šuplíky, letáky, úchopové latě, barvy na úly podložky, mateří mřížky, česnové uzávěry, čísla na úly , stojany pod úly , nezbytné potřeby pro rojení včel a úlové váhy.


Maloobchod i velkoobchod s úly a potřebami pro včelaře. Včelařské potřeby, včelařství a včelí produkty. E-shop i kamenná prodejna, výroba a prodej včelařských potřeb, včelí úly , medomety, vařáky na vosk, med a včelí produkty, výkup včelího vosku. Všem včelařům doporučujeme moderní nástavkové úly , jenž jsou přístupné horem. Historie nástavkových úlů se datuje do.


Trička, šálky, hrnky, klíčenky, polštáře, odznaky, magnetky a jiné dárkové předměty na míru pro Vás. Osobně se však něvěnuji pouze výrobě a prodeji úlů, ale sám přes let včelařím a všechny mé výrobky dlouhodobě testuji v praxi. Nástavkové včelí úly V dnešní době patří mezi nejrozšířenější úly.


Jediným zapáčením oddělíte přitmelené nástavky od sebe a bez poškozování nástavků. Jednotlivé díly včelích úlů vyrábíme ze smrkového masivního dřeva. Povrchová úprava nástavků - zelený luxol. Barevné provedení dna a víka. Přesazené víko z pozinkovaného plechu a zateplením polystyrenem silným cm.


Přesazená víka jsou všeobecně vhodná pro kterékoliv volně stojící úly. Mezi nejrozšířenější úly v dnešní době patří nástavkové úly. U nás naleznete kompletní sortiment nástavkových úlů.


Při objednávce ks úlů je vždy ks stejného druhu úlu zdarma. Japonské úly dnes již pouze po inovaci vyplývající z našich zkušeností. Prodej čmeláků druhu čmelák zemní.


Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Výroba a prodej nástavkových včelích úlů Eurodadant. Metodika včelaření v úlu Eurodadant je upravená pro přírodní a klimatické podmínky ČR. Včelí úly a díly Vážení zákazníci. Snažíme se s výrobcem úlů vyjednávat co nejkratší termíny pro dodávky úlových sestav a samostatných dílů.


Kompletní sortiment nástavkových včelích úlů na jednom místě. Vítejte na eshopu věnovaném včelím úlům, nabízíme. Prodám použitý parní duplikátor, vnitřek cca 150l kotlina, venek cca 6-8mm ocel, mezi tím bývala pára pro vyhřívání která proudila průběžně pantem. Aktuální informace pro včelaře.


Jestli hledáte nejlevnější včelí úly které lze sehnat, tak zde neztrácejte čas. Sice se snažíme snížit cenu na minimum, ale v žádném případě ne na. Využít ho mohou jak včelaři, kteří shání cukr, oddělky, úly , včelí matky, medomet, nebo včelařské vybavení, tak i zájemci o včelí produkty jako jsou me propolis, včelí vosk, mateří kašička. Nabízím nové bezrámečkové úly.


Tlouštka stěn je cm. Vzadu je okénko a dvířka a dole je včelařské pletivo. Celoroční prodej medu květového, pastovaného a medovicového.


Profesionální potřeby pro začínající i pokročilé včelaře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky