čtvrtek 17. srpna 2017

Zákrytová stříška

Přidat na seznam oblíbených. Vaše cena včetně DPH za ks: 5Kč. Aktuálně hledáme obchodního partnera s vlastními skladovacími a prodejními prostory nejlépe z oblasti středních Čech a jižní Moravy.


Dekorativní tvarovky určené pro ukončení plotů, plotových zdí a sloupků mají nejen estetickou funkci, ale hlavně funkci ochrannou. Zákrytové desky - Betonářská výroba je orientována na drobnější betonové výrobky, z toho hlavně železobetonové kanalizační poklopy různých. RETRO zákrytová stříšky se používají na ukončení plotů, zídek a opěrných stěn. Elegantní řešení ve výstavbě plotů nabízí PLOTOVÁ TVAROVKA a PRVKY PLOTŮ. Takto atraktivního vzhledu je docíleno štípáním stran tvarovky.


ZÁKRYTOVÉ STŘÍŠKY se používají k zakrytí poslední řady plotu, zídky a opěrné stěny. Zákrytová stříška zároveň esteticky doplní váš betonový plot. DITON ZÁKRYTOVÁ STŘÍŠKA ZS PRŮBĚŽNÁ -BARVA (cena za ks) Skvělým doplňkem k betonovým plotovým tvarovkám a kamenům na zeď jsou zákrytové. Plotová stříška - odstín černý. Popis: Prodávám, co mi zbylo ze stavby plotu.


Od pohledu historický, ale přesto moderní a vkusný! Výjimečný výrobek RETRO BLOK, který dokáže překvapit svým povrchem. Máte moderní dům a rozmýšlíte se jak ho oplotit?


Jednou z nejoblíbenějších možností je využití HLADKÝCH PLOTOVÝCH TVAROVEK, které. Pomohou vám ochránit daný prostor před nežádoucím deštěm nebo slunečními paprsky. Velmi oblíbený design je imitace přírodního dřeva.


Stříška Diton záslepka stříšek Retro. Jejich využití najdete při ukončení zahradních plotů, nejrůznějších zídek a opěrných stěn. V porovnání cen u produktu Betonová plotová stříška BEST ZÁKRYTOVÁ DESKA II, Přírodní, výška mm již není zařazen žádný obchod. Zákrytové stříšky jsou vyráběny jako doplňkový sortiment k FINO ŠTÍPANÝM TVÁRNICÍM a jsou určeny k ukončení zídek.


Univerzální zákrytové desky (stříšky) se vyrábí jako doplňkový sortiment. Poslední aktualizace: 25. Vyrábí se v provedení vibrolisovaná se štípaným čelem, vibrolisovaná bez štípaného čela a vibrolitá. Praktické příručky pro projektanty, technické listy, certifikáty, atd.


Komínová stříška pro komín o průměru 1– 2mm. Dodávána rozložená, plech a rámy nejsou smontovány. Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvo případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit.


Toto hlášení bude ověřeno. Betonové plotové stříšky Inzerát byl odebran z oblíbených. Stavebniny Stavebniny ESHOP Nadační fo. Klíčovým materiálem je kamenivo Liapor (tzv. keramzit) s výhodami pro stavbu i zahradu. Zejména jsou to nízký objem, vysoká pevnost, tepelná a zvuková.


Si stavebniny Městečko Trnávka. Jako všechny zákrytové desky a tvarovky FACE BLOCK je i tato. Nový železobetonový montovaný plotový systém sestává z nosných sloupků průběžných a koncových, výplňových panelů a zákrytových desek.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Proti zatékání vody je opatřena po obvodu ze spodní strany okapovou drážkou. Vyplňte krátkou poptávku, která bude okamžitě odeslána na odpovědného pracovníka, jenž vás bude v nejkratším možném termínu kontaktovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky