středa 25. dubna 2018

Akrylátové omítky

Pomůžeme vám vybrat vhodný materiál pro vaši stavbu, čerpat dotace na zateplení z programu Zelená úsporám i najít osvědčenou stavební firmu. Tenkovrstvé akrylátové omítky lze použít nejen pro zateplovací systémy, vhodné jsou jako finální vrstva na podklady jako je beton a jádrové omítky, v interiéru i exteriéru. Jsou zpravidla nejpříznivější z hlediska ceny a dá se říci, že zřejmě z toho důvodu také zákaznicky nejžádanější.


Mají ale také své slabší stránky a těmi jsou menší odolnost proti ulpívání prachu (více se špiní) a horší paropropustnost. Vzhledem ke snížené paropropustnosti nejsou tyto omítky doporučovány na kontaktní. Tenkovrstvé omítky na bázi akrylátových pryskyřic, anorganických i organických pigmentů a křemičitých písků.


Výběr pojiv a jejich formulace. Nejlevnější variantou jsou pastovité akrylátové omítky. Vysoká vodoodpudivost a omyvatelnost patří u akrylátové omítky k největším kladům. Dáváte-li přednost nízké pořizovací ceně, je výběr akrylátové omítky jasnou volbou.


Pastovitá zastřená vrchní omítka Určená pro dekorativní tvorbu fasád se zrnitostí do 2mm Vhodná pro zateplovací systémy Vodoodpudivá, mrazuvzdorná. Pro sanaci povrchů, které vykazují praskliny způsobené plastickým smrštěním nové omítky , tak staré omítky již opatřené nátěrem nebo plastickou povrchovou úpravou. V tomto dílu seriálu Svépomocí ŽIVĚ se věnujeme nanášení omítky na zateplenou fasádu. Kromě bílé provádíme aplikaci také mozaikové omítky ve spodní části dom. This feature is not available right now.


Nakupte ihned nebo poptejte u stavebnin v okolí a získejte akrylátové omítky za nejlepší cenu! Akrylátové fasádní omítky ve více než variantách vč. Podle použitého pojiva lze omítky dělit na cementové, vápenocementové, vápenné, sádrové, vápenosádrové, a dále moderní pastovité silikonové, akrylátové a silikátové.


Pro exteriér jsou vhodné cementové či pastovité omítky. Vyberte si tu nejvhodnější fasádní omítku. Nevíte si rady s výběrem vhodné omítky ? Nabízíme výrobky firem BAUMIT, CERESIT, WEBER. Tohle je ta nejlevnější varianta.


Součástí omítky jsou pryskyřice, které povrch uzavřou. Znamená to ovšem, že omítka má špatnou paropropustnost. Nelze ji tedy aplikovat tam, kde naopak paropropustnost chcete mít dobr. Použití akrylátové omítky Weber pas akrylát v praxi: Podklad před použitím fasádní omítky Weber pas akrylát musí být suchý, nosný, čistý, bez mastnoty a prachu.


Podkladní omítky musí být vyzrálé (nové minimálně dnů). Penetrace - probarvený podkladní nátěr na bázi akrylátové disperze, připravený k přímému použití. Systémový podkladní nátěr pro tenkovrstvé omítky. Souhlasím se zpracováním osobních údajů v rámci GDPR.


Mistral omítková mozaika kg - barevná Dekorativní kamínková omítka pro sokly, vysoce mechanicky odolná, omyvatelná, na vnější i vnitřní. Baumit GranoporTop škráb. Jednosložková omítka pastovité konzistence s organickým pojivem, použitelná v exteriéru a interiéru,.


AMPHISIL Fasádní barva silikátového charakteru, zesílená siloxanem. Pro kvalitní nátěry s vysokou odolností proti vlivům povětrnosti. Variantou akrylátové omítky je Cemix Mozaika určená na exponovaná místa jako jsou např. Jedná se o vysoce dekorativní a mechanicky odolnou omítku.


Pro ještě lepší aplikační komfort jsou v omítce obsaženy nanodisperze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky