pondělí 23. dubna 2018

Retro dlažba

Retro dlažba a obklady do kúpelne a do kuchyne. Najväčší e-shop na retro , patchwork, secesné a historické dlažby. Podívejte se na obklady do kuchyně, dlažby a obklady do koupelny, retro dlažby a obklady, venkovní dlažby pro bazeny, obklady pro fasády AKCE!


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Patchwork, secesia a ďalšie retro dlažba a obklady do koupelny a do kuchyně. Ať už ladíte Váš interiér nebo.

Akčná ponuka Populárne modely so zľavou Plánujete novú kúpeľňu, kuchyňu, spálňu či obývačku a páči sa vám retro štýl? Inšpirujte sa top realizáciami s využitím našich retro obkladov a dlažieb. Spolupracujeme s renomovanými európskymi dodávateľmi a architektmi a snažíme sa, aby naša ponuka obsiahla len to najlepšie z populárnych retro štýlov. Ak máte záujem o naše produkty, kontaktujte nás. Jedná se o odolnou dlažbu rustikálního vzhledu.


Historické dlažby patří k populárním prvkům dnešního sortimentu v oblasti obkladačství. Proto jsme naši nabídku rozšířili o nové exkluzivní kousky. Produkty skladem do dnů u vás.


Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů.

Devon Další imitace umělého kamene teraco, tentokrát v barvě a pravidelném ornamentu. V HORNBACHu sa všetko točí okolo stavby, bývania a záhrady. S našimi projektami porastiete. Vylaďte si domov do absolutního detailu a nechte se okouzlit tradiční nadčasovou krásou italského designu.


Díky své vysoké odolnosti vůči otěru je možné její využití i do komerčních prostor. V tejto rubrike nájdete obľúbené dlažby v retro štýle, vintage, rustikálne, či secesné dlažby a obklady. Naleznete zde několik typů dlažby - od imitace kovu, dřeva, betonu, až po produkty s oblíbeným retro nádechem. Dlažba nákup a rezervácia v OBI.


Těšíme se na spolupráci! Prihláste sa na odber a získajte prehľad o aktuálnych akciách a novinkách úplne zdarma. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky.


Retro nábytek, obkladačky a dlaždičky také vodovodní baterie do koupelny i kuchyně v našem internetovém obchodě. Rekonstrukce chalupy nebo staré secesní vily. Betonová retro dlažba nesoucí příhodný název DITON RETRO je vyráběna s takzvaně ostařeným povrchem. Naši dodavatelé z Itálie, kde byla poprvé vyrobena slinutá dlažba , mrazuvzdorná dlažba , velkoformátová dlažba , nebo obklad imitace kamene, retro obklady, cihlové obklady, venkovní obklady či fasádní obklady nám pomáhají jít směrem k m. Retro obklady a dlažby jsou vyráběny ve dvou. Potřebujete zrekonstruovat dlažbu ve starém činžovním domě, či se Vám líbí starý styl v bydlení?


Rádi Vám pomůžeme s výběrem, event.

Dekor RAKO RETRO mozaika dekor zelená 20xWARMB525. Inspirujte se fotogalerií retro dlažby a dlažby v rustikálním stylu. Prostředí, ve kterém žijete má vliv i na vaši psychiku. Obsahuje velkou paletu barev a motivů, dekorace mají potřebné prvky.


Tento pin objevil(a) Hana. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Keramická dlažba – mí mnoho mien Keramické obklady sú veľmi praktickým, estetickým a odolným riešením, ktoré sa používa nielen na interiér, ale aj na exteriér budov.


Merkury Market vo svojej ponuke má dlažby, obkladačky, mozaikové dlaždice , drevené obklady , výškové dlaždice, rovnako ako gres a slinok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky