pátek 27. dubna 2018

Dutinkový polykarbonát cena

Po kliknutí na tlačítko výběru Vás průvodce provede výběrem konkrétního rozměru desky včetně doplňkových služeb. Uváděná cena představuje. Od 50m je možno dutinkový polykarbonát Multiclear čirý vyrobit také na zakázku s navýšením ceny o 0-. Jde o termoizolační průsvitné polykarbonátové krytiny. Polykarbonátové desky prodáváme v široké nabídce tlouštěk, rozměrů i barev.


Komôrkový ( dutinkový ) polykarbonát Makrolon, plný a trapézový polykarbonát , PVC a sklolaminátové dosky. Sleva z ceníku na polykarbonát různých typů, barev a síly rozměru od š. Cena za běžný metr je pouze 11- Kč a to včetně TĚSNĚNÍ. Pod pryžové těsnění nezatéká voda, ale dutinkový polykarbonát má dost prostoru k rozpínavosti. Levné polykarbonáty - ne vždy je cena na úkor kvality.


Vchodové stříšky, plný polykarbonát , plexisklo. Farebné prevedenie číra. Skladom – ihneď k odberu Náhľad Detail.


Od dvoustěnných desek (jedna vnitřní komůrka) až po desky vícestěnné desetistěnné (devět vnitřních komůrek). Presná cena sa automaticky spočíta pri voľbe formátu. Rozmer sa uvádza vždy šírka (kolmo cez komôrky) x dĺžka (po komôrkach). Komůrkový polykarbonát je listový materiál, který je vyroben z vysoce kvalitního polykarbonátu vytlačováním, což znamená tavení granulí a mačkání. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti, soubory cookie.


Dutinkové polykarbonátové desky AKYVER. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V naší nabídce naleznete komůrkový polykarbonát , trapézový a vlnitý polykarbonát , sklolaminátové desky a role, desky PETG, plný polykarbonát , vchodové stříšky, zahradní skleníky i domky a mnoho dalších produktů pro Váš dům i Vaši zahradu.


Prodej a rozvoz po ČR a SK. LANIT PLAST - velkoobcho maloobcho eshopy. Trapézové, vlnité, plné a komůrkové desky z polykarbonátu a ze sklolaminátu, plexisklo, polykarbonát. Lícová strana krytiny obsahuje za tepla nanášený (koextrudovaný) UV ochranný filtr zajišťující dlouhověkost a stabilitu samotné polykarbonátové desky. Přehled ceníků polykarbonátů MAKROLON, komůrkových desek, plných desek, WT desek a ONDEX.


Máme také komůrkový polykrbonát v tloušťce 6mm. Rádi vám ho nařežeme na potřebné rozměry. Záruka je nadstandardních let.


Nabízí se tedy otázka, který typ polykarbonátu je nejlepší pro zastřešení pergoly a terasy? Jedná se o lesklou, velmi odolnou desku, která odolává krupobití, deska je odolná proti rozbití a má velmi dobré izolační vlastnosti. Dodává se v barvách čiré, kouřové.


Tato webová stránka používá pro poskytování služeb, personalizaci reklam a analýzu návštěvnosti cookies. Montáž dutinkového polykarbonátu. DOPRAVU A MONTÁŽ NEZAJIŠŤUJEME.


Představujeme různé typy polykarbonátových desek pro zastřešení i originální příslušenství pro jejich montá. Nabízíme ekonomicky zajímavý a stále kvalitní dutinkový polykarbonát Basic, ale také vysoce kvalitní a mechanicky stálé polykarbonátové desky Profi. Výprodej-vybraná varianta.


Tento dutinkový polykarbonát může být čirý, bronzový, nebo v zabarvení opál. Dle výběru zabarvení volíte i propustnost světla. Střešní krytiny z polykarbonátu máme v nabídce jako role, desky trapézového tvaru, vlnky. Povrch polykarbonátu může být hladký, s jemnou strukturou, nebo s hrubou krupicí.


Inzerát DUTINKOVÝ POLYKARBONÁT TL.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky