pondělí 30. dubna 2018

Sidolux na vinyl

Zlevněno z Kč (Naše normální cena.) nyní jen Kč. Načíst dalších produktů. Tajemstvím tohoto prostředku jsou správně namíchané polymery. Chrání podlahu před vnitřním. PVC, vinyl , linoleum aj dl.


Teď jsem si koupila i leštěnku Pronto s voskem. Jednoduchosť použitia a dokonalé čistiace schopnosti sú podčiarknuté príjemnou vôňou, ktorá vydrží v upratovaní priestore ešte dlho po upratovaní. SIDOLUX PREMIUM FLOOR CARE na mytí podlah VINYL , LINOLEUM, DLAŽBA s vůní Ylang Ylang 7ml.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Odstraňuje špínu a nečistoty, nezanechává šmouhy a zanechává dlouhotrvající svěží vůni. Sidolux Premium na vinyl , dlažbu, linolea - ylang ylang 7ml.


Tento prípravok s novým zložením garantuje. Prostředek na mytí obkladů, dlažby, linolea a PVC. SIDOLUX se zcela novým složením garantuje ještě lepší mycí vlastnosti. Pečlivě vybrané složky v produktu garantují dokonalou čistotu. Obsažený silikon zajišťuje snadnější a lehčí mytí povrchu.


Sidolux tekutý prostředek na ochranu a lesk PVC 7ml lino Usnadňuje údržbu podlahy a tím šetří Váš čas. Podlaha se díky ochranné vrstvě, která vyplňuje póry v podlaze, lépe udržuj Sidolux ochrana a lesk. Obsahuje silikonové sloučeniny, které zaručují. So Sidoluxom Expert na ochranu a lesk dreva získa vaša drevená podlaha znovu svoju krásu, ako keď bola nová.


Sidolux Expert na umelé povrchy je prípravok pre kompletnú starostlivosť o interiérovú podlahu. Prostriedok povrch dokonale naleští, vyplní mikropoškodenia a zároveň ochráni povrch pred ďalším poškodzovaním a prenikaním vody! Sidolux universal 1l Green Grapes Sidolux univerzální čisticí prostředek s vůní zelených hroznů je spojením neodolatelné dlouhotrvající ovocné vůně s neuvěřitelně účinnými čistícími vlastnostmi. Tip na kúpeľňové radiátory s originálnym dizajnom.


Flexibilná bublinková fólia ochráni váš nábytok pri akomkoľvek sťahovaní. Sidolux expert na mytí PVC dlažbu 7ml „ Voní příjemně a lino je opravdu čisté bez leštení. Sidolux PREMIUM je špeciálny prostriedok na umývanie vinylových podláh, linolea, dlažby a keramických obkladov. Prostriedok obsahuje aktívne látky, ktoré obnovujú lesk podlahy a zabraňujú vzniku šmúh po umytí. Doručenie až domov alebo osobný odber.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača. CC-PU-čistič, nebo RZ181) a na suchý povrch podlahové krytiny nanést polymerní vrstvu Dr.


Schutz Sekura tvrdá ochranná vrstva (mat), nebo pro lesklou úpravu povrchu prostředek výrobce Lakma – Sidolux ochranný lesk na PVC. Specialisté na drogerii a kosmetiku. Nakupte si Alex mýdlový čistič na lino,dlažbu, vinyl Citron 750ml za 9- Kč online.


Prostriedky na upratovanie, Kuchynské potreby , Osviežovače vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky