pondělí 30. dubna 2018

Strechy lindab

Prodáváme střešní systémy prvotřídní kvality Lindab Nabízíme krytiny, okapy a okapové systémy a další související produkty. Kontaktujte nás pro více informací. Na výrobu našich krytín používame výhradne konštrukčnú oceľ hrúbky 5mm a vrstvou zinku min. Vybrať si môžete z povrchových úprav Lindab Classic, Premium MATT a Elite.


SR střechy - Pohoda nad hlavou. Slovensko - strešný systém, strecha a strešné doplnky pre Vašu strechu. Ten najlepší strešný systém plechovej krytiny pre vašu strechu. Lindab nabízí kvalitní a rychlé řešení pro střechy, ocelové haly, nástavby - Lindab plechy mají dlouhou životnost, rychle se montují a potřebují.


Unikátní střešní krytina bez šroubování v ploše. Lindab Goodlock nabízí unikátní systém kotvení se skrytými šrouby a výškou vlny mm. V žilách nám proudí pravá švédská ocel - základ lehkých střešních krytin Lindab.


Lindab Profil Najpredávanejšia veľkoformátová krytina Najpredávanejší variant na trhu a najobľúbenejší typ strešnej krytiny. Firma nabízí komplexní systémová řešení ve dvou divizích – Profil – zaměřující se na konstrukční řešení pro komerční i rezidenční využití a divize Vzduchotechnika se zaměřením na vzduchotechnický průmysl. V sortimentu můžete najít imitace klasických pálených tašek i hladké trapézové pásy. LINDAB je tradiční výrobce plechových krytin.


Lindab Rainline je kompletní okapový systém vhodný pro všechny typy střech a krytiny, pro který je charakteristická vysoká kvalita. Strešné centrum, Strechy , Strešné krytiny, Strechy na mieru, Izolácie, klampiarske doplnky, 4m ohýbačka. Strešná krytina Lindab Profil si od svojho začiatku získala najviac priaznivcov a právom jej patrí titul „najpredávanejšia“. Již o tři roky později se tato dílna mění na společnost Lindab.


See actions taken by the people who manage and post content. Ceník kompletního sortimentu krytin Lindab. Ceník střešních a stěnových systémů platný od 13. NOVĚ tento ceník obsahuje kompletní.


Lindab strešné krytiny vyrába Švédska medzinárodná spoločnosťi s ročnými skúsenosťami vo výrobe plechových strešných krytín a odkvapových systémov. Táto svetoznáma značka vyrába a dodáva strešné krytiny po celom svete. Lindab je švédsky výrobca plechových krytín vysokej kvality. Jeden z množstva výrobných závodov má aj na Slovensku v blízkosti Spišskej Novej Vsi.


Okapový systém Lindab Rainline, lehké střešní krtiny, plechy, konstrukční systémy Lindab Stavby. Falcovaná krytina Lindab Seamline Ral 43 odkvap PlastDach Rekonštrukcia strechy rod. Nadstavba nového krovu, falcovaný plech s odkvapovým systémom. Realizujeme i plechové krytiny jako Rheinzink, Satjam, Lindab , Maxidek.


Umíme pokrýt nejen kompletní plechovou střechu, ale i zrealizovat celé fasádní systémy z titanzinku. A to jak drážkové tak i panelové systémy z titanzinku. Krytina z titanzinku je totiž bezúdržbová a poskytuje spolehlivou téměř 1 ochranu každé střeše či fasádě.


Pokrývač, klempíř a tesař Petr Ulman si poradí s každou střechou. Opravíme Vaši střechu nebo uděláme střechu úplně novou. S Ruukki sa môžete spoľahnúť na to, že projekt vašej strechy bude realizovaný ľahko, rýchlo a bezchybne.


Budeme stáť pri vás po celú dobu realizácie a naši odborníci na strešné krytiny, odkvapy a bezpečnostné prvky sú pripravení pomôcť vám, kedykoľvek bude potrebné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky