úterý 24. dubna 2018

Dřevěné domy stavebnice

Stavíme katalogové typové projekty rodinných domů, bungalovů, dřevostavby, rodinné domy na klíč a nízkoenergetické domy. Stavebnice dřevostavby nejen pro kutily. Baráčky – dodavatel kvalitních a variabilních stavebnic dřevostavby, které si dokážete složit svépomocí. Součástí stavebnice je schematický montážní plán.


Po slepení můžete rozložit na dvě části a uschovat zpět do původní krabice. V nabídce tak najdete levné domky, plechové domky i prémiové zahradní domky z plastu nebo s omítkou, do kterých uskladníte téměř cokoliv od nářadí, zahradního nábytku nebo kola až po sekačku. Zahradní domek lze pořídit s možností.


Tato barevná stavebnice jistě zabaví a potěší každé dítě. Srubové stavebnice Česká republika sruby, srubové domy , roubenky, montované dřevostavby, dřevěné ploty, palisády,frézované kulatiny, krovy. Komplexní služby včetně projektové činnosti a financování.


Srubové domy , sruby a dřevostavby z masivu od světové jedničky finské firmy KONTIO. Objevte zdravé bydlení ve srubovém domě! Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Naše srubové domy na klíč, roubené a dřevěné domy na klíč stavíme z kvalitního sušeného hoblovaného smrku (masív nebo lepený profil) opracovaného dvojitou péro-drážkou.


Dřevostavby jsou určeny. Hranoly jsou v rozích spojené křížovým spojem-zámkem. Obvodové srubové stěny jsou zatepleny tepelnou izolací (dřevitá vlna, kamenná vata, ovčí vlna atd). Nejčastěji se používá k uskladnění nejrůznějšího nářadí, nicméně stejně praktický je k uložení jizdních kol, s. Poraďte se s projektantem.


Máte již pozemek a potřebujete poradit? Sjednejte si nezávazně schůzku s naším projektantem. Projekční kancelář Vám nabízí od přípravných projekčních prací, přes studie a projekty pro stavební povolení až po prováděcí dokumentaci v podstatě veškeré běžné projekční práce. Montované domy , zejména rodinné domy a stavby pro rekreaci. Rýmařovské dřevostavby – rychlost, bezpečnost a dlouhá životnost.


Velké kostky vyrobené z masivního bukového dřeva. DŘevěné domy a chaty si zamiluje každý Ať už patříte mezi ty, kteří se neobejdou bez luxusu a nejmodernějších technologií, nebo dáváte přednost jednoduchosti a přirozenosti. A pak už si jen budete užívat ten pocit naprostého uspokojení, že jste postavili dům vlastníma rukama. Tato stavebnice pomáhá rozvíjet dětskou motoriku a koncentraci. Modulární mobilní dům je v podstatě stavebnice složená z libovolného počtu různě velkých a upravených modulů, kterou lze průběžně rozšiřovat o další místnosti.


Mobilní stavby mohou sloužit k rekreačním účelům, ale nejčastěji se pomocí modulů staví právě celoroční mobilní domy. Taky se někdy jen tak potřebujete uklidit od okolního světa, vzít si k tomu něco dobrého a užít si svůj volný čas? Tak právě zahradní domek vám to.


Kurník pro slepice a králiky, dřevěné kurníky pro chov slepic a králíků. Slepičí a králičí kurníky v současné době prodáváme pouze nezateplené. V průběhu roku připravujeme zcela nový domácí dřevěný kurník zateplený.


Domácí kurníky dodáváme ve formě stavebnice , kteráou si můžete vyzvednout v našem výstavním centru, nebo Vám je zavezeme nebo pošleme. Naše nabídka zahradních domků, nářaďových domků, dětských domků, altánů a dřevěných garáží od renomovaných výrobců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky