středa 25. dubna 2018

Asfaltové pásy

Instruktážní video aplikace modifikovaných asfaltových pásů pro společnost KVK parabit. Jednoduchá manipulácia a osadenie. Tomu napomáhají vynikající vlastnosti modifikovaných asfaltových pásů na bázi SBS, nejčastěji používané u plochých střech.


KVK PARABIT doplňuje portfolio dalších stavebních výrobků, jako jsou suché maltové a. Spoľahlivá a kvalitná hydroizolácia Vašich stavieb od základov až po strechy Najviac používaná a desaťročiami overená technológia hydroizolácie stavieb.

Vysoce kvalitní asfaltové pásy s dlouhou životností. Pro všechny typy střech. Modifikované asfaltové pásy Hydroizolačné pásy s asfaltovou hmotou modifikovanou SBS kaučukom. V porovnaní s klasickými (oxidovanými) asfaltovými pásmi majú mnohonásobne väčšiu ťažnosť, vyšší bod mäknutia povlakovej hmoty a vysokú mechanickú odolnosť pásu pri mínusových teplotách.


Další použití je jako hydroizolace především k ochraně spodní stavby proti vlhkosti a vodě. Základním zdrojem pro výrobu asfaltové směsi je destilát ropy, který je upraven do výsledné zpracovatelné podoby jako oxidovaný asfalt, nebo asfalt modifikovaný syntetickým kaučukem, a je nanesen na různé druhy. IKO, vhodné jako střešní krytina šikmých střech altánů.


Požiadavky týkajúce sa správnej strešnej konštrukcie sa líšia v závislosti od jednotlivých prípadov.

Doslova kouzelné slovíčko IPA znají snad všichni kutilové, ale co se. Modifikované SBS asfaltové pásy poskytují ještě lepší hydoizolaci střechy, než ty klasické. Je to především v důsledku modifikace. Predaj stavebného materiálu, náradia, obkladov a dlažieb.


Pokládka probíhá pomocí nahřátí asfaltu plynem a natavení na podkladní konstrukci. Minerální vlna je moderní, účinný tepelně izolační materiál pro průmyslovou tepelnou izolaci a bytovou výstavbu, která odpovídá světové úrovni z. Buildex quality matters to je prodej kvalitních profi a hobby materiálů pro developerské projekty i soukromé stavební realizace. Vše s důrazem na maximální.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek. Akce na hydroizolační a asfaltové pásy. Více informací najdete v podrobném popisu nebo na našich. Asfaltové hydroizolační pásy , Pardubice.


Tradičná hydroizolácia vyrábaná z oxidovaného resp. K čemu se asfaltové pásy ve stavebnictví využívají? Hydroizolace z asfaltových pásů jsou určeny především k ochraně stavby proti vlhkosti a vodě.

Jsou vhodné pro svou dlouholetou životnost, jednoduchou montáž a údržbu, cenovou výhodnost a možnost různých variant. Dále se pásy liší svou gramáží nebo způsobem pokládky (volné položení, celoplošným natavováním). Všeobecně se tyto pásy dají rozdělit na asfaltové pásy typu A, R nebo S. Nabízíme celou škálu výrobků TEGOLA, BUSSHER HOFFMANN pro specifiká užití, jako vrchní či spodní SBS asfaltové pásy , či lepenky pod zdivo, nebo pouze.


Nejde jen o tloušťku či. Pri samolepiacich asfaltových pásoch je krycia hmota spodnej strany navrhnutá tak, aby ju bolo možné. Realizácia strechy prebieha až o rýchlejšie než obvykle. Ako továrenské výrobky sú schopné zaručiť požadovanú kvalitu a. Nabízíme veškeré stavební materiály pro profesionály i kutily.


Kvalitně a levně koupíte vše potřebné pro vaši novostavbu či rekonstrukci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky