úterý 24. dubna 2018

Figurky ze skla

Další kroky Špacíru Šimona Pečenky nás zavedou za posledním mistrem foukaných skleněných figurek z barevného bižuterního skla v České republice. Firma Verner a syn se zabývá prodejem českého skla. Do této kategorie můžeme zařadit i skleněné figurky , které jsou dodávány paní Hanou Divišovou. Afričan s oštěpem L v: cm. Ke správnéme chodu našeho eshopu využíváme ukládání cookies ve Vašem prohlížeči.


Pro udělení souhlasu a uzavření tohoto okna prosím potvrďte tuto zprávu.

Andělé ze skla sada kusy káro a kamínky, cm. Andílek patří k tradiční vánoční výzdobě - není snad nikdo, kdo by neměl alespoň jediného. Jsme známí díky svým skleněným ozdobám ve tvaru koulí, avšak nabízíme i další tvary ozdob, jako špice, zvonečky, olivy, rakety a figurky různých tvarů a velikostí. Všechny ozdoby GLASSOR jsou ručně malované a vyrobené ze skla tradiční technikou foukání.


Originální dárky s puncem kvality. Nabízíme ručně vyráběné a jedinečné kolekce dárků, dekorací, figurek, nádobí a mnoha dalšího. Máme připraveny moderní postavičky, ale pro milovníky tradice pak máme něco speciálního - vánoční figurky ze skla s náboženským motivem.


Vybrat si můžete krásné Pražské jezulátko, Ježíška v jesličkách nebo Josefa či panu Marii. Figurky jsou vyráběny z českého skla , ručně malovány a propracované do posledního detailu.

Stromeček se zdobil nejen bonbony, ale především ozdobami. Takže na stromečku visely ozdoby všech možných tvarů – od koulí přes hvězdičky, houby, lampičky, různé figurky atd. Ptáčci ze skla jsou okrajovou záležitostí, nicméně kde je poptávka tam je nabídka.


Skleněné figurky ptáčků je možné vyrobit dle individuálního zadání. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Starožitné skleněné Figurky. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Spíše než staticky řešená postavička ze skla mě postupem času začalo bavit hrát si se světlem a barevností skla v prostoru.


Prodám originální Figurky které tu mám ze staré hry Smolíček Pacholíček a origo hrací kostku. Jsou to tedy tyto Figurky , Smolíček,žluté květinky,modré květinky,zelené květinky,berušky,muchomůrky,hříbky a nakonec zmiňovaná hrací kostka. Dále tu mám krycí originální klouboučky,pod které byl. Skleněná figurka na zrcadlovém kulatém podkladu o prům.


Baleno v průhledné krabičce. Výtvarnice a grafička Petra Řezníčková. Nejen, že zvládá grafiku na počítači, ale vytváří i krásné skleněné doplňky, které. Nabídka starožitných skleněných sošek, skleněných figurek a jiných dekorací.


Sošky a figurky ze skla. Stříbřené figurky pak často provázely i další artefakty ze stříbřeného skla – svícny, drobné vázičky na květiny apod.

A tak také tyto předměty podobně jako v tehdejších kapličkách a svatých koutech domů a bytů doplňují i ve výstavě figurky světců. Jde o první specializovanou výstavu, která dokumentuje tento velmi zajímavý fenomén lidové zbožnosti a. Na našem e-shopu naleznete dekorativní výrobky ze skla a olovnatého křišťálu jako jsou skleněné karafy, skleničky, mísy, vázy, skleněné figurky a. Otevřený kurz tvorby šperků ze skla. Už jste někdy zkoušeli u sklářského kahanu vytvořit z tohoto úžasného materiálu drobnost pro sebe nebo své blízké?


CZ - ručně vinuté skleněné perle, přívěsky, srdíčka, figurky, knoflíky , výrobky ze skla , ruční výroba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky