pondělí 30. dubna 2018

Sibiřský modřín akce

Sibiřský modřín AKCE Cenově dostupná a kvalitní alternativa, jak zhotovit terasu. Nepřehlédněte AKCI na terasu sibiřský modřín. Dřevěná terasová prkna ze sibiřského modřínu jsou nejpřírodnějším spojením mezi domem a zahradou. Rozšiřují Váš obytný prostor ven až do zeleně.


Nezáleží jaké dřevo si z našeho bohatého sortimentu položíte k nohám, ať už kvalitní sibiřský modřín a nebo top kvalitu v podobě exotických terasových prken. Dřevo, které je těženo v současné době v Rusku tvoří pouze růstu a nového zalesňování. Vyrábíme terasové palubky, dřevěné podlahy a palubky obkladové. A pokud si už děláte zálusk na některý druh prken ze sibiřského modřínu, věřte, že na sibiřský modřín se na e-shopu Ispas. Tak sledujte a nenechte si ji ujít!


Nabídka je platná do 31. Nové slevy s platností do 21. Provádíme doprodej dřeva ze skladu v Praze za snížené ceny. Charakteristickým rysem je textura v podobě slunečních paprsků.


Pak vyzkoušejte sibiřský modřín. Toto dřevo skrývá celou řadu výborných vlastností, a zároveň vypadá velmi dobře díky nádherné, decentní kresbě. SIBIŘSKÝ MODŘÍN patří k nejtěžším jehličnatým dřevinám s přirozenou odolností proti venkovním vlivům. Stromy na Sibiři dosahují výšky až 40m a rostou i 4let.


Z důvodu pomalého růstu má dřevo menší letokruhy a déle vydrží. RHOMBUS SIBIŘSKÝ MODŘÍN, vlhkost , Kvalita AB. Palubky obkladové (29) Palubky obkladové v kvalitě AB z dřevin smrk, borovice, modřín.


V nabídce jak tuzemská výroba, tak dovoz z Německa, Slovenska nebo z. Dřevěné prkna , která vyrábíme, odpovídají obvyklým standardům. Oboustranné vroubkované. Terasová prkna ze sibiřského modřínu se hodí pro každou terasu, balkóny i zimní zahrady. Profil terasových prken v oboustranně hladkém povrchu.


Akce Regál HAPPY Dekor sibiřský modřín , buk, přihrádky, dvířka, x 1x 41. Velmi pěkná kvalita hoblování a třídění. Terasy ze Sibiřského modřínu jsou přirozeně odolné a esteticky příjemné, jsou obzvláště oblíbené u projektů, které vyžadují dřevěné obložení, neboť použití Sibiřského modřínu může vytvářet konzistentní vzhled v celém exteriéru projektu.


Pryskyřice, kterou obsahuje, působí jako přírodní impregnace proti vodě a chrání dřevo i před dře. Máme za sebou ti síce kvalitních a fungujících střech a nespočet. Odolává i extrémním teplotním výkyvům až do -50°C.


Je velice kvalitní, protože toto dřevo vyrůstá na Sibiři, kde jsou náročné klimatické podmínky pro růst, strom roste pomalu a proto je jeho dřevo tvrdé. Zboží je určené k osobnímu převzetí u příslušného prodejce. Informace u zboží jsou pouze informativní a nelze je použít pro vymáhání zboží dle.


AKCE obklady stěn dřevěné podlahy masivní podlahy bezftalátové podlahy vinylové podlahy laminátové podlahy zátěžové podlahy průmyslové podlahy renovace podlahy korkové podlahy tiché podlahy plovoucí podlahy podlahy odolné proti poškrábání terasy decking pryžové a kaučukové podlahy podlaha do koupelny podlaha do kuchyně podlahové topení soklové lišty sibiřský. Jedná se především o zámořské, ale i evropské dřeviny jako jsou Bangkirai, Ipe, Massaranduba, z evropských dřevin sibiřský modřín a akát. Prodáváme terasová prkna vyrobená z dřevin původem z našeho zeměpisného pásma, což je jistě z hlediska jejich chování ve venkovním prostředí výhodou.


Modřín sibiřský platné do: 30.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky