pátek 27. dubna 2018

Rako dlažba imitace dřeva

Obklady a dlažby v imitaci dřeva doplní vaši podlahu o efekt luxusu. Tyto obklady a dlažby jsou velmi odolné a vhodné pro podlahové vytápění. Luxusní imitace dřeva série Board od výrobce Rako v jemných přírodních barvách s výraznou odchylkou designů v ploše (výrobce deklaruje jako stupeň V4) násobena lehce reliéfním povrchem a kontrastem lesklého a matného povrchu.


Precizní kresbu dřeva v přírodních tónech s výrazným kolísáním designu v ploše umocňuje mírně reliéfní povrch s kontrastem lesku a matu. Dlažba imitace dřeva Nabízíme širokou škálu dlažeb do interiéru, ale také na terasu či balkon nebo schodiště. Dlažby se liší designem, zpracováním a barevností.


Italské dlažby a obklady imitující dřevo, které nerozeznáte od skutečného dřeva. Společnost LASSELSBERGER, s. RAKO je jediným výrobcem keramických obkladů a dlažeb v ČR a SR. Základní bílá obkládačka imitující dřevo s lehkou patinou. Největším tahákem této série je její 2cm tloušťka. To je důvo proč je dlažba imitace dřeva tak populární.


Dlažba jako imitace dřeva je velmi zajímavé řešení, hodící se prakticky do všech interiérů. Záleží jen na vás, který dekor a barvu si vyberete. Velký výběr designů, barev a rozměrů.


Rozvoz materiálu nad 8kg po celé ČR zdarma! Dlažba Wood - imitace dřeva od firmy Rako Odstín dub sv. Vhodná především do obývacích pokojů,kuchyní, chodeb.


Každým rokem se nabídka dlažeb rozšiřuje a používají se na nich i ne zcela tradiční vzory. Velmi oblíbená ve vinných sklepech, vinotékách, historických objektech a podobně. Selská dlažba je vhodná pro použití v interiéru i exteriéru. Mrazuvzdorná dlažba série Forest imituje dřevo.


Jedná se o velkoformátovou dlažbu v rozměru 15×90. Keramická dlažba - imitace dřeva Dřevěná dlažba vypadá skvěle, ale má také omezenou životnost. Proto u nás najdete imitaci dřevěné dlažby, která je vyrobena z keramiky.


Postaráme se o prodej dlažby imitace dřeva. Eshop s širokou nabídkou obkladů a dlažeb za zvýdodněné ceny. Dlažba oblíbená ve vinných sklepech, vinotékách, terasy - pergoly, chodníky a podobně.


Popis zboží „Betonová imitace dřeva Furmanská dlažba ” Betonová dlažba dokonale imitující dřevo. Dodejte svému domu či zahradě nový šmrnc. Dlažba imitující dřevo věrně připomíná pravé dřevo a přitom si zachovává technické vlastnosti keramické dlažby.


Použijte ji do koupelny, obývacího pokoje, kuchyně nebo do komerčních p. Inspirujte se v naší galerii a kontaktujte nás za účelem kalkulace ceny. Prkna v imitaci dřeva vás překvapí jak jsou k nerozeznání od originálu. Pomocí speciálního betonu a silikonových forem lze vytvořit i ty nejmenší detaily. Proto je dlažba imitace dřeva tak populární. Další výhodou dlažby imitace dřeva je univerzální design,.


Jsou vhodné jak pro vnitřní, tak pro venkovní použití. Dlažba Fineza Timber Natural beige medio 30x1c. Dlažba věrně napodobující listnaté stromy má menší formát a hodí se do každého interiéru včetně koupelny. Imitace dřeva je prostě in. Betonová imitace dřeva - dekorace na zahrádku, dlažba do pergoly a podobně Zahradní dekorace betonové imitace dřeva v zásadě nepotřebují následnou údržbu.


Speciální betonová směs, ze které se výrobky imitace dřeva vyrábějí, je celoprobarvená doplněná o chemické přísady, díky kterým jsou výrobky mrazuvzdorné a zabraňují výkvětům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky