pátek 27. dubna 2018

Tašky tondach

Akční modely pravé pálené tašky TONDACH nyní za bezkonkurenční ceny! V těchto dnech máte možnost získat vybrané modely tašek TONDACH ještě výhodněji. Produkty Porotherm, Tondach, Terca a Penter Vyrábíme keramické cihly Porotherm, pravou pálenou střešní krytinu Tondach, lícové cihly Terca a cihelnou dlažbu Penter. Tondach – synonymum vysoké kvality a trvanlivosti.


Ke všem těmto produktovým řadám dodáváme služby jako jsou kalkulace zdarma, doprava, poradenství, zaměření střechy, kladecí plán stopu a mnoho dalších. Poradíme vám, jak postupovat při pokládání střešní krytiny TONDACH STODO 1 abyste na nic důležitého nezapomněli.

Mrkněte se na video plné užitečných rad pr. Dopřejte si kvalitu, která vydrží. Pálené střešní tašky TONDACH jsou jednorázová investice, která se vám stokrát vrátí. Značka TONDACH má široké spektrum tvarů a řad povrchových krytin a jednou z těchto řad je i typ tašky Samba 11.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Střešní krytiny značky Tondach. Neobsahují žádné škodliviny či přísady.


Při výrobě se používá ekologických postupů (včetně paliv), které neškodí ovzdu.

Kompletní střešní systém TONDACH - vedle základních střešních tašek nabízíme doplňkové střešní tašky a keramické i nekeramické příslušenství. Videopostup pro montáž příchytka tašky bobrovky. Nejdelší tradice materiálu – Historie pálené střešní krytiny sahá daleko do minulosti. Tašky přírodní, engobované i glazurované.


Výše uvedené rozměry jsou orientační. Popis: Dobrý den, nabízím k. Nudi brojne mogućnosti dizajna i boja za sve oblike krovova. Sveobuhvatnim vrhunskim rješenjima. Samba se vyznačuje vynikajícími vlastnostmi k ochraně objektů proti. Stodo měděná i černá engoba.


TONDACH jako jediný výrobce pálených tašek v ČR vyrábí široký sortiment pálených střešních tašek s 33letou zárukou, které jsou vhodné jak pro novostavby tak pro rekonstrukci. Navíc vyrábí a dodává komplexní střešní systém včetně potřebných doplňků. Prodám 1nových a lehce použitých citlivě demontovaných tašek tondach typ polka 23. V líci je opatřena jedním středním plochým žlábkem a tak po položení vytváří jemnou a klidnou strukturu střešní plochy.


Větrací tašky TONDACH DN 1z odolného probarveného plastu v různých barvách. Základní větrací tašky pro střešní krytiny TONDACH. Dle bližšího členění se jedná o tašku s přerušovanou.

Vlevo vyberte Druh tašky a stejně tak zvolte preferovaný Povrch. Označit lze i více možností anebo vybrat vše. TONDACH dodává kvalitní taškové krytiny s dlouhou zárukou a výjímečnou trvanlivostí, esteticky příjemné v mnoha tvarech a barevných odstínech. Konstrukce posuvné pálené střešní tašky Brněnka klasického formátu umožňuje. Nejstarší a nejvýznamnější krytina je pálená taška.


Kolik je čtyři plus tři: zapište číslicí. Právě sto let je totiž odhadovaná životnost střešní krytiny. Taška je vybavena pravým krycím a středním plochým profilem, který se od hlavy tašky k patě zužuje a rozšiřuje žlábky v líci. Krytina pro střechy s bezpečným sklonem 30° (s těsným podstřeším 24° a s vodotěsným podstřeším 20°).


Záruka je let za podmínek stanovených v záručním listě. Materiály a přísady, které se již po tisíciletí nemění, dělají z pálených střešních tašek unikátní stavební materiál, který.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky