úterý 24. dubna 2018

Strecha na altánok

No a realizácia sa blíži ku koncu. V tomto videu uvidíte osadenie krytiny a drevených doplnkov. Subscribe Subscribed Unsubscribe 202. Strieška konštrukcie je z polyestreru. K altánku si tiež môžete prikúpiť bočnice.


Má jednoduchú šikmú, nie sedlovú strechu so sklonom vraj stupňov, niečo ako na prilozenej fotke. Hľadám čo najpodrobnejsi návod na realizáciu keďže niečo také budem robiť prvýkrát, počítam že na niektoré veci ako strecha prizvem aj stolára ale väčšinu by som chcel spraviť sám. Hľadám v podstate plán v ktorom by bolo napísané koľko čoho potrebujem. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača. Plánujem stavať altánok a chcel by som zhotoviť podobné zábradlie len nikde na internete som nemohol natrafiť na podobný materiál aký ste použili pri stavbe zábradlia. No a kameň úrazu nastal pri výbere materiálu na pokrytie strechy.


Manžel chce trapezovy plech (taký, ako je na foto), vraj na ten sklon strechy sa iné nedá. Hadice rovné Ofukovacie pištoľe Ostatné náradie Pieskovacie pištole Pištoľe na kartuše a PU penu Pneu brúsky Pneu hustiče Pneu sekacie a búracie kladivá. Dodáme altánok z ktorého budete mať dlhé roky radosť a kde môžete sa oddychovať a relaxovať. Aby bolo možné využiť na čerstvý vzduch, krásny výhľa môžete vytvoriť altánok , výberu vhodného projektu. S pomocou krásnej pergoly môže byť dokončená časť krajiny, vytvoriť v ňom miesto pre spoločenský život a odpočinok.


Bestent Zahradný altánok 3x6m. VidaXL Dvojitá strieška na altánok 3g. Vysoko kvalitná strecha vyrobená z polyesteru odolná voči poveternostným vplyvom a vode. Strecha je z polyesteru vodu odpudivá, ale nie.


Akú krytinu si zvoliť, aby strecha vyzerala atraktívne, ale zároveň nespôsobila. Asfaltová krytina Icopal 3D Gardener korunuje váš altánok ,. Vetro-Plus Bočnica na záhradný altánok bez okna s pruhmi – šírka 2. Samozrejme, krytina, ktorú si na altánok zvolíte, by mala spĺňať aj parametre vodotesnosti, odolnosti proti mechanickému poškodeniu a UV žiareniu. K montáži ľahkej asfaltovej krytiny potrebujete len bežné náradie, ako sú klince, kladivo, meter, nôž a asfaltové lepidlo.


Vaše plány na záhradnú party už neprekazí nečakaný letný dážď, pretože v tomto altánku nájdete okrem vašich priateľov aj úkryt pred nepriaznivým počasím. Bočné steny umožňujú pripevnenie závesných kvetin. Strechu na altánok vyberajte s rozumom Rozhodli ste sa pre drevostavbu vo vašej záhrade a neviete, akú strechu naň vybrať? V dnešnom článku pre vás máme tri najobľúbenejšie alternatívy, ktorým dôverujú profesionálni stavitelia altánkov a domčekov.


Popremýšľajte, na čo chcete altánok využívať a podľa toho sa rozhodnite, aké vybavenie potrebujete zabezpečiť. Ak máte v pláne tráviť tam dlhé večery s rodinou či priateľmi, zíde sa vám tam elektrické osvetlenie, alebo aspoň sviečky. Ihneď na jar si jeden altánok objednám.


Presne taký, aký nafotil pán Perniš, pretože takú krytinu a farbu dreva mám aj na záhradnej studničke. Pošlite prosím súčasnú cenovú ponuku. Altánok je impregnovaný ochranným náterom na drevo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky