čtvrtek 26. dubna 2018

Desky osb rozměry

OSB desky Prodej broušených a nebroušených OSB desek online. Jsou vhodné i do vlhkého prostředí. Jejich vlastnosti je předurčují k využití pro stavbu podlahových, střešních a stropních konstrukcí, dřevostaveb, bednění či obalů. Pozn: V současné době jsou jsou mezi firmami oblíbenější a prodávanější Durélis desky, které jsou odolnější variantou OSB desek do konstrukce podlah a bednění.


Využití mají na záklopy, pochochí podlahy, konstrukce a opláštění celých domů.

Vhodné i na konstrukci nábytku. Obvykle jde o 3-vrstvy z třísek o velikosti 2-cm. Díky tomu mají řadu výhod a široké možnosti použití. Mohou mít broušený nebo nebroušený povrch, být lepeny vodovzdorným lepidlem a opatřeny perem a drážkou. Oriented Strand Board - desky z orientovaných plochých třísek) OSB jsou vícevrstvé desky vyráběné z plochých třísek smrkového nebo borovicového dřeva, které jsou plošně lisované.


Třísky jsou na povrchu orientované v jednom směru, ve středu jsou zpravidla orientované kolmo na vnější lamely nebo náhodně. Nové články a slevy do e-mailu.

Přihlašte se k odběru našeho zpravodaje pomocí tohoto formuláře a už vám žádný článek nebo akční nabídka neunikne. Ve vrchních vrstvách jsou orientovány podélným směrem, ve středové vrstvě jsou orientovány příčným směrem. Durelis desky jsou kvalitní a ekonomickou náhradou OSB desek. Desky neobsahují přirozené. SE ( bez pero a drážky ) 2. Specialisté na suchou a hrubou výstavbu.


Osb desky typ jsou nosné. Díky výraznému a dekorativnímu vzhledu se mohou používat i při výrobě nábytku. Mají vyšší pevnost v ohybu než obvyklé dřevotřískové desky a vysokou zatížitelnost. Stavební desky OSB pro konstrukci stěn, podlah a střech v suchém i vlhkém prostředí mají další bohaté možnosti využití díky svým vlastnostem, jako jsou např. Dřevoštěpkové osb desky s rovnou hranou.


Díky jejich atraktivnímu vzhledu jsou s oblibou používány jako pohledové vrstvy obkladů nebo k výrobě nábytku. Dále se používají hlavně jako konstrukční desky v místech s vysokými nároky na mechanické vlastnosti. Jejich použití je vhodné u konstrukce desky stěn.


Mezi hlavní výhody OSB desek patří to, že neobsahují přirozené vady rostlého dřeva a jsou odolné vůči vlhku.

Technické parametry desky OSB umožňují jeho opětovné použití pro vyjímatelné, vysoce kvalitní, masivní. Získaly schválení pro použití ve stavebnictví jako nosné desky. Zvláštní geometrie, velikost a orientace štěpek v krycích vrstvá. Pro konstrukci a podklady prodáváme i KVH hranoly a lepené BSH či DuoTrio hranoly.


Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v pro. Typ pojiva záleží na volbě výrobce, používají se například polyuretanová pojiva. S deskami Kronopol se lehce pracuje, jsou stabilní a odolné. Mikrostruktura dřevěné hmoty chrání hrany proti rozštípnutí při spojování hřebíky.


Podle tohoto ukazatele jsou desky rozděleny do tří skupin: Tenké materiály jsou a mm. Silné plátno - 1 a mm. Rozměry a hmotnost desek OSB. Tloušťka listu je přímo závislá na tloušťce.


Výrobek o hmotnosti milimetrů bude mít hmotnost 1kg, - 2kg. Specifická geometrie štěpek a velmi vysoký stupeň orientace štěpek po směru vláken u krycích vrstev zajišťují nejlepší technické vlastnosti a velmi dobrou stabilitu formy. OSB deska je vyrobena z obdélníkových plochých štěpek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky