pondělí 23. dubna 2018

Termofolie na okna

Je pravdou, že ideálním řešením je okna vyměnit, ale ne každý má peníze na tak náročnou výměnu. Proto hledáme jednodušší a účinné řešení pro únik tepla. Pořízením termofólie na okna ušetříte spousty peněz a finančně vás to nezruinuje. V podstatě k tomu nikoho nepotřebujete a zvládnete to sami. Tak si vylepšíte náklady na vytápění.


Funguje tak, že ji pomocí tenké oboustranné pásky přilepíte na okraje rámu okna.

Prostor mezi fólií a oknem pak vytvoří další izolaci. Thermo Cover také pomáhá při snižování srážení vody na oknech. Fólii udržíte napnutou pomocí běžného fénu – volná místa na fólii fénujete a po chvíli se pak dokonale napne. Neustále rostoucí náklady na vytápění se dají rázně snížit a zastavit. Tepelné ztráty jsou u současných staveb z velké části tvořeny únikem tepla skleněnými plochami.


Proč tedy nevyzkoušet termoizolační fólie na okna. Dalo by se říci, že ve většině domácností se utratí největší částka za jídlo a hned po něm tvoří nejvyšší položku v rodinném rozpočtu výdaje. Vypadá to sice, že těsně u okna a třeba 2–m od okna je světla stejně.

Nová termoizolační fólie na okna je v České republice k dostání ve dvou velikostech: metrů čtverečních (rozměr 7×m) a metrů čtverečních (rozměr 4×m). Lze ji za velmi přijatelnou cenu koupit ve většině obchodních řetězců či v kvalitních prodejnách železářství. Informace o výrobku TERMOFÓLIE NA OKNA. Vybíráme z obsahu: Termofolie vam pomohou snizit naklady na vytapeni a soucasne take vylepsit pohodli ve vasem byte.


Ačkoliv si to mnozí neuvědomují, okna. Nakupujte Thermo folie na okna nejlevněji na trhu. Tepelno-izolačné fólie na sklo zadržia UV žiarenia, unikajúceho tepla v zime a prichádzajúceho tepla v lete.


A to všetko pri priepustnosti. Tepelně-izolační folie do oken nemění vzhled budovy – díky tomu je lze instalovat i na okna památkově chráněných objektů Termoizolační fólie se vyplatí V našem příkladu je návratnost investice do tepelně izolačních fólií přibližně roky. V praxi se využívají fólie na okna k různým účelům. Ochranné a bezpečnostní fólie chrání váš majetek proti nežádoucímu vniknutí osob nebo předmětů do objektů. Izolační fólie na staré nebo jednoduché okenní rámy pro úsporu energií.


Najúčinnejše riešenie proti prehrievaniu interiéru a na úsporu energie. Fólie vytváří izolační vzduchový. Sú vhodné na všetky typy skiel.


Všechna okna mají vnitřní žaluzie (v ložnici rolety), okna na SZ stranu jsou ještě opatřena předokenními roletami proti slunci v létě. Přesto je v podkroví v létě přes den moc horko, tak uvažuji, jak bych to mohla zlepšit.

Tepelně izolační okenní fólie na okna a skla Speciálním typem okenní fólie je tepelně izolační folie, nazývaná také jako fólie thermoizolační i termoizolační. Jedinečnost tohoto typu folie spočívá ve výrobě, která probíhá metodou vakuového naprašování. Zkušenosti s termoizolační fólií na okna.


Nevýhodou dodatočne inštalovanej fólie je možnosť poškriabania pri manipulácii okolo okien a náročnosť aplikácie, s prihliadnutím na možné nečistoty prichytené na povrchu skla pri inštalácii fólie. Ve stejné sekci jako folie v metráži najdete i termofolie k použití na venkovní okna karavanů, což je praktické zejména na zimní použití. Okna jsou nejen izolována, ale hlavně jsou jejich panty chráněny před sněhem a ledem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky