pátek 27. dubna 2018

Dlazba mramor

Naša spoločnosť sa zaoberá veľkoobchodným a maloobchodným predajom mramoru a žuly. Pokiaľ rozmýšľate nad dlažbou, ktorá vzhľadovo pripomína mramor , pozrite sa na našu ponuku dlažieb s imitáciou mramoru. Dlažbu s imitáciou mramoru môžete použiť jednak na podlahu, a jednak na stenu. Je k dispozícii v rôznych farebných.


Nabízíme keramickou dlažbu imitující mramor. Keramika na rozdíl od originálu je cenově dostupnější alternativou. Již v dávných dobách byl mramor ceněn pro svoji pevnost a dokonalé estetické vlastnosti.


V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Přírodní leštěný mramor slouží jako obklad i kamenná dlažba. Je vhodný do interiérů i exteriérů, má dlouhou životnost a je odolný mrazu i vodě. Tento prírodný materiál je vysoko.


Mramor je synonymem luxusu a krásy. Pro své nezaměnitelné vlastnosti a estetický dojem je vhodný zejména do interiérů, ale často se používá i pro venkovní dlažbu. Barva bílo černá, různé velikosti. Kolega už prekresľuje gresové obklady a dlažby za mramor a travertín, na schody použijeme vápenec podľa dohody. Stačí už len súhlas klienta, ale tam nevidím žiadny problém, kedže originál mramor a travertín je u vás za lepšiu cenu, ako jeho gresová replika.


Od tradičních šedo-bílých odstínů až k více dramatickým odstínům hnědé, červené, zelené nebo modré, rozměry dle Vašich přání. Mnoha druhů žuly, mramoru, travertinů a onyxů. U nás naleznete také konkrétní výrobky z kamene, jako jsou parapety, kuchyňské desky, obklady krbů, deskovina, dlažby do koupelny i pokojů a schodiště. Výrobky si můžete obednat na míru.


MRAMOR Trading nabízí pestrou škálu mramorů, žul, travertinů a dalších druhů kamenů z našich i zahraničních nalezišť. Dovolujeme si Vás tímto pozvat do naši vzorkové prodejny, kde si můžete vybrat z mnoha druhů mramorů a žul a zároveň získat podrobné informace. Veľkoformátované dlaždice z travertinu Classic (tloušťka 5cm) v bledě-béžové barvě jsou vhodné pro použití zejména v interiérech. Již v době Říma, se carrarský mramor využíval pro sochy a honosné stavby a to nejen v Itálii. Dlažba CARRARA bílý mramor lesklá 60xcm.


I v dnešní době je bílý mramor vývozním artiklem Itálie. Práce v lomech nebyla nikdy lehká práce. Pokud se chcete s touto těžkou prací více seznámit, být uchvácení velikostí lomů, jeskyní které při dolováni vznikají, tak máte jedinečnou příležitost. Bílý mramor , jako je kararský, byl velmi ceněným materiálem pro sochaře již od starověku.


Dobře se opracovává (stupeň tvrdosti 3), je relativně izotropní, homogenní a odolný proti otřesům při opracovávání. TOPGRES obklady a dlažby. Jsme jedním z předních dodavatelů obkladů a dlažeb. Keramický mramor Gani je od svého přírodního vzoru takřka k nerozeznání.


Použít lze jako obklad i dlažbu, přičemž na rozdíl od mramoru skutečného lze garantovat výraznou odolnost a maximální rozměrovou přesnost. Hodí sa na kamennú dlažbu terás, chodníkov a okolia domov či bazénov. Působí nadčasovým a luxusním dojmem.


Obklady a dlažby koupit o objednat u OBI. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Dům a zahrada - Dlazba mramor bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky