středa 27. června 2018

Jutadach 135 cena

Lze ji použít přímo na plné difúzní bednění nebo na tepelnou izolaci. Skladba membrány zajišťuje dobrou vodotěsnost při dešti. Minimální možný sklon střechy je 17°. Při použití fólie s doplňkovým. Jutadach 1má velmi dobrou vodotěsnost a díky extrémní paropropustnosti umožňuje dobré odvětrávání a udržuje střešní konstrukci suchou při každém počasí.


Kontaktní fólie Jutadach 1je vhodný na dotyk s tepelnou izolací a lze jej použít i na bedněné střechy. Použití fólie Jutadach 1je vhodné pro instalaci v šikmých střešních systémech skládaných pálených, betonových, vláknocementových, keramických a břidlicových krytin. Táto fólia je dodávaná s izoláciami ISOVER aj samostatne.


Jutadach 9 11 1a 1jsou Vysoce difůzní pojistné podstřešní fólie sloužící k ochraně podkrovních prostor a tepelných izolací. Kontaktní vysoce difuzní membrána Jatadach 1pro bedněné i nebedněné šikmé střechy i větrané fasády. Podstřešní fólie Juta Jutadach Jutadach 1A. Judatach vysoce difůzní - kontaktní podstřešní fólie Hodnocení: 4. Nepodlieha hnilobe, plesniam a pod. Superdifúzné membrány JUTADACH doporučujeme tam, kde sa tieto materiály dotýkajú svojou spodnou stranou tepelných izolácií - neprevetrávané strešné systémy (typy 9 11 1) a kde sa tento materiál dotýka svojou spodnou stranou debnenia- debnené strechy (len typ 1a vyššie).


Difúzní fólie Jutadach 1pro všechny typy šikmých střech Třívrstvá universální pojistná hydroizolační membrána Jutadach 1se vyrábí tepelným pojením dvou vrstev nosné polypropylenové netkané textilie s difúzním filmem. Srovnání cen Jutadach 135. Nejlevnější e-shop Parfémy Federico Mahora - FM Group.


Zboží za akční ceny, slevy. Objednejte u nás vše pro vaši střechu a. Membrána je vhodná pro šikmé střešní konstrukce větrané či ne… Kč. Právě si prohlíží zákazníci.


Vysoce difúzní podstřešní membrána sloužící k ochraně podkrovních prostor a tepelných izolací. Pokládá se horizontálně nebo vertikálně přímo na krokve nebo na difúzní bednění tak, aby nevznikly žádné faldy nebo sklady. Popis produktu: Vysoko difúzna poistná podstrešná membrána slúžiaca k ochrane podkrovných priestorov a tepelných izolácií. Skládá se z difúzního filmu a dvou vrstev netkané polypropylenové textilie.


JUTADACH 1se pokládá na pevný, rovný, čistý a suchý podklad. Materiál je trojvrstvový. Jutadach 135g je naprosto špičková střešní fólie, se kterou zkrátka a dobře nemůžete šlápnout vedle. Střešní folie Jutadach 135. Odvádí vodní páry z konstrukce ven, vytváří uzavřený systém pro tepelnou izolaci, která je chráněná před zafoukaným deštěm, sněhem, prachem při extrémním počasí.


Jutadach 1AP má velmi dobrou vodotěsnost a díky extrémní paropropustnosti umožňuje dobré odvětrávání a udržuje střešní konstrukci suchou při každém počasí. Položka je aktuálně vyprodána. Dostupnost: Skladem u dodavatele. JutaDACH 1(role m2) JutaDACH 1(role m2) Cena s DPH.


Vzhledem k rozměrům se na tento produkt nevtah. Bližší informace naleznete v aktuálním Aplikačním manuálu JUTA. Prodej na ucelená balení 75m2. Membrána, která je zdravotně nezávadná a recyklovatelná, odvádí vodní páry a tím zajišťuje vodotěsnost střechy.


Guttafol DO 1S je difúzně otevřená podstřešní třívrstvá vysoce propustná fólie určená k přímé pokládce na tepelnou izolaci nebo na dřevěné bednění. Do nebedněných systémů šikmých střech lze použít všechny membrány JUTADACH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky