úterý 26. června 2018

Drevený obklad na stenu

Pokiaľ hľadáte drevený obklad na stenu , počítajte so hodinami, počas ktorých sa drevo musí aklimatizovať na podmienky v interiéri. Oblepte lepiacou páskou plochu, na ktorú sa má obklad aplikovať. Aby zostali ostatné steny a zariadenie čisté, zakryte ich fóliou. Fólia ostane na stene vďaka statickému efektu, takže ju nie je potrebné dodatočne lepiť.


Podlahu najlepšie ochráni maliarsky zakrývací záves. DUB RUSTIKÁLNY (voľné)- drevený obklad , lamela 3D. Chcete dodať vašej stene individuálnu podobu a vytvoriť z nej niečo, čo upúta pozornosť? Vyberte si najviditeľnejšie miesto – napríklad za televíziou, za posteľou, alebo stenu ktorú uvidíte pri vstupe do miestnosti a na tú dajte drevený obklad.


Docielite tak oživenie a zútulnenie priestoru. Sú ideálnou voľbou pre obklad interiéru, alebo exteriéru – podľa použitej dreviny. Už nie je dôvod na kompromisné riešenia. Tento drevený obklad sa vyrába z čistého masívneho dreva vopred vysušeného na požadovaný obsah vlhkosti () a technologicky spracovaného do formy perodrážky pre ľahké a rýchle pokladanie na stenu. Jej úlohou nie je len pomôcť pri pripevnení obkladu na stenu či strop, ale aj vytvoriť vzduchovú medzeru na prevetrávanie obkladu a izoláciu.


V tejto kategórii nájdete obklady, 3D panely a imitácie obkladov do interiéru. Drevený obklad v interiéri. Obklady určujúce nové trendy obkladania stien.


Ako sa umiestňuje drevený obklad na stenu ? Drevo potrebuje vzduch, a preto sa obklad umiestňuje na špeciálnu konštrukciu , ktorá umožňuje vytvoriť vzduchovú medzeru medzi obkladom a stenou. Ponúkame Vám drevený obklad , resp. Profil dodávame s kvalitne vysušeného a povrchovo upraveného dreva.


Je vhodný na interiérové ako aj exteriérové použitie. Tatranský profil so vzorom perodrážky. Interiérový drevený obklad blahodárne pôsobí na psychiku človeka a pre množstvo ľudí je doslova balzamom pre dušu a pastvou pre oči, keď sa domov vrátia uťahaní po náročnom dni.


Najlacnejší drevený obklad v SR! DRDLIK drevený obklad DUB štiepaný. U dekoratívnych obkladových panelov zvažujeme ich službu ľuďom.


Architekti ho však radi využívajú aj v exteriéri. Aké rôzne podoby môže mať. Dlhodobo na trhu viac ako rokov Zaoberáme sa predajom a rozvozom dreveného obkladu t. Keramické obklady sú veľmi praktickým, estetickým a odolným riešením, ktoré sa používa nielen na interiér, ale aj na exteriér budov. Merkury Market vo svojej ponuke má dlažby, obkladačky, mozaikové dlaždice , drevené obklady , výškové dlaždice, rovnako ako gres a slinok.


Citizen Brown Leather Strap Watch. Vyhotovený z trojvrtvových lamiel vo zvolenej povrchovej úprave. Tento drevený , vyrezávaný obraz na stenu s podobizňou hlavy vlka je skvelým a originálnym bytovým doplnkom do obývačky, spálne, prípadne na chatu.


Výrobok je vhodný najmä pre milovníkov zvierat. Ak máte radi zvieratá a prírodu, tento výrobok splní všetky Vaše očakávania. Pôsobivá, prírodná farebná škála (bez použitia pigmentovaných olejov) a kresba exotických drevených obkladov vytvorí na stene či strope unikátny obrazec. Rozmýšľate nas zaujímavou zmenou Vášho interiéru, ale zmena farby stien Vám už nič nehovorí?


V tom prípade Vás učite zaujíme tento nápad. Nevíte, jaký dřevěný obklad na stěnu si vybrat? Navštivte naší vzorkovnu , kde Vám ukážeme všechny obklady.


Vždy Vám rádi pomůžeme i poradíme, jsme tu pro Vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky