středa 27. června 2018

Lepidlo na porfix

Lepidlo PORFIX je určené na tenkovrstvové murovanie stavebných materiálov z pórobetónu. Na čo sa hodí: Ku murovaniu so stavebným systémom PORFIX. Jednotlivé tvárnice se na lepidlo lepí pomocí speciální zednické l. Malta PORFIX je určena pro tenkovrstvé zdění stavebních materiálů z pórobetonu. Nanesieš na stenu lepidlo Porfix, priložíš sieťku a dáš ešte jednu vrstvu lepidla. Pevnost v tlaku, Třida M 5. Základné lepidlo na pórobetónové tvárnice.


Pri murovaní dodržujte rpacovný postup doporučený výrobcom lepidla. Lepidlo nanášajte na spojované plochy tvárnic zubovou naberačkou rovnomerne vo vrstve 2-mm. Stavebný systém PORFIX tvoria tvárnice v troch pevnostno-objemových triedach, priečkovky, MAXI priečkovky, U- profily, nosné a samonosné preklady, stropný systém a lepidlo.


Ako oficiálny predajca Vám v spolupráci s výrobcom PORFIX - pórobetón, a. Pórobetónové tvárnice PORFIX obstoja vo všetkých situáciách. Kvalitný, zdravotne nezávadný, ľahko opracovateľný a ekonomický materiál spĺňa najvyššie štandardy kvality aj ekologickej normy. A navyše: vyrábame ho v Česku a na Slovensku.


Od tvárnic, příčkovek, nosných a nenosných překladů, stropního systému přes lepidlo a doplňkový sortiment. Na lepení doporučuje výrobce zdící maltu Porfix. Dá se pužít též nízkoexpanzní pěna,ale je dražší. Lepidlo, zdící malta PORFIX nanášíme speciální zednickou zubatou lžící ve vrstvě až 3mm, pokud používáme tvárnice PORFIX s perem a drážkou PDK, lepidlo u těchto tvárnic nenanášíme na svislé strany tvárnice.


Tvárnice skládáme přesně vedle sebe tak, aby mezery mezi nimi byly co nejmenší, takřka žádné, tedy co nám dovolí. Nezapomínejte vrstvy tvárnic pokládat na převazbu. HG odstraňovač lepidla na podlahy je obzvlášť silný a rýchlo pôsobiaci odstraňovač lepidla, ktorý je vhodný pre odstraňovanie tých najurputnejších.


Porfix písková tvárnice hladká P2-4je pórobetonová tvárnice vhodná zejména na zdění obvodových stěn a jako výplň do železobetonových konstrukcí. Tvárnice P2- 4přináší úsporu nejen při jejich nákupu, ale zejména díky nižším nákladům na vytápění. PORFIX QPOR je komplexní stavební systém, který zahrnuje hladké tvárnice, tvárnice s kapsou, s perodrážkou a kapsou, příčkovky, U-profily, nosné i nenosné překlady, stropní nosníky a vložky, ale i zdicí maltu.


KOMPLETNÝ POSTUP A ĎALŠIE PODROBNÉ INFORMÁCIE NÁJDETE V technických listoCH TU. Tepelnoizolačná omietka (Baumit ThermoPutz). Na prácu s tvárnicami Porfix odporúčame použiť lepidlo Porfix. Princíp spočíva v nanesení lepidla na stenu. Lepidlo , zdící malta PORFIX nanášíme speciální zednickou zubatou lžící ve vrstvě až 3mm, pokud používáme tvárnice PORFIX s perem a drážkou PDK, lepidlo u těchto tvárnic nenanášíme na svislé strany tvárnice.


Všetky informácie o produkte Tmel, silikón a lepidlo Porfix lepidlo 20kg, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Porfix lepidlo 20kg. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na. JIHLAVA - ŽĎÁR - SVITAVY - Č. Lepidlo zdící malta Porfix 20kg.


Duvilax BD-má široké využití. Ať si manžel udělá sám pokus, zdali mu lepidlo uschne dříve. Tvárnice na obvodové a vnútorné steny, preklady otvorov, U-profily na vence a stropný systém. Je to jen špatná informace.


Dobry den Poradaci - stavebnici. Chcel by som poradit ohladom omietok, rec je o novostavbe mat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky