úterý 26. června 2018

Kování na truhlu

Krásné masivní kované železné rustikální madlo na staré truhly s ozdobným držadlem. V povrchové úpravě rezavého železa. Kování na truhly Kuchyňské doplňky Rustikální zástrče záskočky Rustikální kolečka botičky nožičky Řezby z MDF Rustikální hřeby, vruty, šrouby. Teaková zahradní truhla LEONARDO, 120x55x61cm - Vodotěsné víko, nerezové kování , vzduchotěsný píst, pravé teakové dřevo. Ozdobné rohy ( kování ) na nábytek - kusů.


Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání!

Dostupnost: Skladem u dodavatele. Vývěsní štít pro vaší firmu, zhotovím na přání podle vašich požadavků. Cena bude záviset na velikosti a složitosti provedení. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Jedná se o jednoduchou truhlu ze smrkové spárovky, která bude sloužit na odkládání předmětů.


Rohové spojení je na přání zákazníka tvořeno ručně vysekávanými ozuby. Nabízíme vám různé kování starožitného typu. Ruční výroba odléváním do forem.


Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies.

Máte na chalupě starý příborník, komodu, skříň nebo vařenku po babičce? Ve většině případů jde o zajímavě tvarované a zdobené kousky. Zámky, petlice a závory na dveře a vrata.


Máme pro Vás nachystány špičkové výrobky od českých výrobců pro zabezpečení vrat, dveří a garáží. Ahoj, dávám dohromady starou asi 100letou truhlu. Byla celá dokola okovaná pasovinami,které se ale rozpadli věkem.


Mám k dispozici buď plech nebo pasoviny. Více foto na vyžádání s použitím kontaktů. Rádi Vám zašleme doplňující fotografie nebo popis. Eshop antik díly zajistí ty nejkvalitnější a nejhezčí kousky dobového kování. Zámek na truhly, zdobený zámeček truhlový, historický rustikální zámek, truhlový zámek patina, železný zámek starožitný, starobylí zámek na truhlu , nábytkový zámeček, zámek zadlabávací, železný zámek ve starém stylu, retro zámeček, dobový zámek ze železa, zámeček k truhlám, zrezivělý zámeček na truhly, zámeček k historické truhle.


Mosazné kování na skříňky. KOVANÝ ZÁMEK NA TRUHLU a sada kl íčů. KOVÁNÍ NA TRUHLY , Náš chalupář. Základní povrchová úprava – mosazná patina.


PETLICE NA TRUHLU 68x60mm – litá mosaz. Na světle hnědém odstínu přírodního vosku působí stylové kování , stejně jako úchytky velmi efektně. Rustikální kování visací - ozdobné, rustikální kování , materiál zinkoslitina, rozměry 100x25x10mm, váha 47g.

Originální ozdobné madlo na truhlu zaručí jedinečný vzhled vaší truhly. Antik patina dotvoří rustikální vzhled. Vhodný jako zapínání na papírové a kartonové projekty (dárkové krabičky, mininotýsky, minialba apod.) Barva kovově stříbrná.


Truhlu postavte na nějakou podložku, nedávejte ji přímo na zem. Vnitřek dřevěné krabice na květiny potáhněte černou fólií, která nepropustí vodu. Fólii připevníte ke stěnám truhly sponami nebo hřebíky se širokými a plochými hlavami.


Stoly oválný jídelní ořechový stůl s bohatě tvarovaným podnožím. Používáním těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas. Ostatní - Truhla na bazar. Vybírejte z 2inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve. Prodám starou dřevěnou truhlu - smrkové dřevo, ještě s původními obrázky na víku zevnitř.


Ve spodní části je integrovaný šuplík.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky