pondělí 25. června 2018

Polyesterový satén

Contextual translation of polyesterový into English. Human translations with examples: polyester film, material: nylon, 1 polyester,, material: 1 silk. Polyesterový satén je veľmi jemný na dotyk, preto sa odporúča na označovanie spodnej bielizne a iných výrobkov, ktoré prichádzajú do priameho styku s. Splývavý satén s pěkným leskem. Možnosti použití jsou různé: elegantní večerní oblečení, jemně splývavé šaty a halenky a pěkné spodní prádlo.


Hodvábny a polyesterový satén sa používa na elegantné šaty a blúzky, ale aj na dámske prádlo a spodné odevy. Obľúbený je tiež bavlnený satén, z ktorého sa šijú dekoratívne závesy, obliečky na posteloviny, ale aj blúzky a večerné šaty. Satén – látka s atlasovou väzbou, ktorá je z líca lesklá, z rubu matná. Najkvalitnejšie satény sa vyrábajú z hodvábu, majú rôznu váhu.


Lacnejšou alternatívou je polyesterový satén. Hedvábný a polyesterový satén se používá na elegantní šaty a halenky, ale také na dámské prádlo a spodní oděvy. Oblíbený je také bavlněný satén, ze kterého se šijí dekorativní závěsy, povlaky na posteloviny, ale i halenky a večerní šaty. Elastický polyesterový satén v jednobarevné lesklé rezavé barvě. Luxusní povlečení z bavlněného saténu je jemné, hebké a příjemné na dotek.


Jeho hladký povrch je velmi praktický - nezadržuje. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Látka je z jedné strany lesklá, z druhé strany je matná.


Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti cookies. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Jestli se vám ale za podobné oblečení nechce utrácet majlant, polyesterový satén pro vás bude skvělou alternativou. Farebný obchod s látkami, stuhami, galantériou a všetkým potrebným pre Vaše tvorenie.


Bavlněný satén je pak skvělým materiálem pro domácí textil. Znáte povlečení krep- satén ? Má snadnou údržbu, je rychloschnoucí a nemusí se žehlit. Vyrábíme ho z kvalitního 1 polyesteru (saténový krep).


Použitý materiál na stolní vlaječky je velmi jemný 1 polyesterový satén , který díky své jemnosti zanechá perfektní přenos log, obrázků a motivů. Díky sublimačnímu potisku jsou barvy na vlaječkách jasné a brilantní. Bunda bomber Polyesterový satén Calvin Klein hardware Kapsy v pasu Zapínání na zip 1 Polyester Suché praní Model měří 1. Velmi dobrý obchod s krátkou dodací lhůtou , nulovou chybovostí, velkým výběrem a slušnými cenami.


Všetky informácie o produkte Záves Blancheporte Zatemňovacie záves, džersej polyesterový satén sivá 150x180cm, porovnanie cien z internetových obchodov. Saténové povlečení je opatřeno nežehlivou úpravou - NEMUSÍ SE ŽEHLIT. Povlečení doporučujeme kombinovat s jersey prostěradlem. Pozor, nejedná se o polyesterový satén , který klouže.


Plošná hmotnost : 1gm2. Proč zvolit právě bavlněný satén ? Tento materiál je oblíben především pro svou jemnost, měkkost a hladký povrch. Je to jedinečný materiál, který je krásný na pohled a příjemný na dotek, neklouže a nestudí jako satén polyesterový , se kterým je často zaměňován.


Tabulka velikostí Dámské košile. Většina napodobenin má uvnitř levný polyesterový satén. Pravá kabelka může mít vnitřek ušitý z mnoha různých textilií, záleží na konkrétním typu - nejčastěji to bývá jemné plátno, luxusní textilie s miniaturními monogramy, měkká kůže, polyester, nebo semiš z mikrovláken.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky