pondělí 25. června 2018

Krajeci deska

Vyrobeno z vysoce kvalitního, tvrdého a odolného dřeva bambusovníku. Taková krájecí deska je proto velmi hygienická a velmi lehce se čistí. Krájecí deska HOME PROFI 40xcm. Kromě toho se tento výrobek vyznačuje vysokou odolností proti působení různých detergentů. V kuchyni takovým předmětem – užitečným, a současně dekorativním, může být právě skleněná krájecí deska s motivem zvířat.


Mezi mnoha vzory skleněných krájecích desek v kategorii zvířat si můžeme zvolit vzor se svým oblíbeným zvířetem, nebo s takovým, které máme rádi, zajímá nás nebo vzbuzuje náš obdiv. Klasické pevné a trvanlivé kuchyňské prkénko, ideální pro použití v domácnostech, restauracích, hotelích nebo pizzériích. Plastová krájecí deska PROFI odpovídá hygienickému konceptu HACCP. Vhodné do myčky na nádobí.


Deska drží stejný tvar až do teploty 95°C. Mohutná deska z tvrdých dřevin je velmi pevná, vysoce odolná a hodí se k profesionálnímu opracování masa. Pracovní deska ke kuchyni. Vyberte si svůj rozměr, pokud chcete umístit jeden kus pracovní desky na více kusů dolních kuchyňských skříněk stojících. Masivní krájecí deska ze speciálně vrstveného přírodního bambusu vynikající pro krájení, porcování i naklepávání potravin.


Vybrání na spodní straně desky umo. Jelikož se mi v garážové dílně povaluje spoustu zbytku masivního dřeva, tak jsem ho chtěl trošku využít a proto jsem vyrobil do naší kuchyně krájecí. Tato vynikající krájecí deska Tescoma vitamino, získala právem několik mezinárodních ocenění v oblasti kuchyňského náčiní a kuchyňského designu. Nejmasivnější ze všech dřevěných krájecích desek Tescoma, jsou stoprocentně krájecí desky Tescoma AZZA a to dokonce se zárukou 5let.


V nabídce máme krajecí desky dřevěné plastové a bambusové. Nabízíme také prkénko na tatarský biftek tzv. Objevte světovými designovými cenami ověnčenou krájecí desku VITAMINO s řadou. Cena po slevě 4Kč (1EUR) skladem. Speciální jasanové prkno vyrobené z malých, příčně řezaných kostek.


Prkno má z shora i zdola vyvýšený rantl a drážku proti stékání vody. Praktická servírovací deska , vhodná na podávání masa či jiných potravin. Zéroveň slouží jako krájecí deska. Vyrobené z kvalitního bukového dřeva, které netupí ostří. Deska krájecí TESCOMA AZZA 40x26cm je vyrobena ze speciálně vrstveného přírodního bambusu vynikající pro krájení, porcování i naklepávání potravin.


Provozovatel shopu, jako správce osobních údajů zpracovává cookies soubory, pro vylepšení eshopu, analytické účely a cílenou reklamu. Tato velká ochranná skleněná deska vám může posloužit jako odolné a nesmírně hygienické krájecí prkénko, a také jako praktický a velice estetický kryt na pracovní desku nebo na sporák. Prkénka a krájecí desky) Hodnocení produktu:.


Deska na krájení BergHOFF vyrobená z tvrzeného skla je odolná proti proti poškrábání a opotřebení. Antibakteriální materiál potlačuje růst bakterií a houbových plísnomezuje se tak tvorba. Buková krájecí deska dkd 2průměr 24. Dřevo svými zdravotně nezávadnými vlastnostmi. Praktická krájecí deska je součást vybavení.


Dřevěné výrobky patří do kuchyně již od nepaměti. Sada tří různě velikých kuchyňských prkének, ideálních pro použití v domácnostech, restauracích, hotelích nebo pizzériích. Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky