pátek 22. června 2018

Náter na drevo

Bori ochraňuje povrch pred poveternostnými vplyvmi a UV žiarenia. Laková lazúra Bori obsahuje vosky, ktoré zvyšujú hydrofóbnosť. Drevo je živý materiál, ktorý treba chrániť pred vonkajšími vplyvmi.


Ako však vybrať ten správny typ náteru? Poradíme vám, aké nátery sú najvhodnejšie vzhľadom na typ dreva, jeho umiestnenie a podľa miery, v akej je vystavené vonkajším vplyvom, ktoré mu môžu uškodiť. Lazúra na drevo, lak na drevo, farba na drevo a mnoho ďalšieho, to všetko v jednom produkte - Lazurtop.


Lazúra na drevo je polopriesvitný povrchový náter, ktorý zachováva vzhľad a štruktúru dreva avšak zároveň ho chráni pred poveternostnými a mechanickými vplyvmi. Ako vybrať vhodný náter na drevo ? Existuje niekoľko druhov náterov, ktorými môžete ošetrovať drevené povrchy. Aj keď majú niekoľko spoločných vlastností, odlišujú sa najmä výsledným vzhľadom.


O všetko živé sa treba starať. Aj drevo je živý materiál, preto je potrebné chrániť ho. Tento prírodný skvost si žije svojím životom – a práve v tom.


OSMO UV ochranný olej EXTRA aplikovaný ako konečný náter na farebné a upravené drevo výrazne predlžuje interval renovácie. Osmo UV ochranný olej a UV. Drevo je potrebné chrániť vhodným náterom, inak časom postupne zosivie. Nemali by ste zabúdať ani na jeho ošetrenie impregnačnými prípravkami. Recenzia na farby, laky na drevo.


Farby, laky na drevo podľa skúseností ostatných. Z menu v ľavo si vyberte, či sa chcete ďalej pohybovať v Hobby kategóriách ( lak na parkety, farba na detský nábytok, náter eurookien, olej na drevenicu ) alebo v Priemyselných kategóriách ( polyturetánový lak na drevo , syntetický lak na drevo , vodouriediteľný lak na drevo ). Dbajte na to, aby ste medzi každými dvoma brúseniami dôkladne odstránili prach z povrchu dreva, a to jemnou metličkou alebo vysávačom. Odstránite tak vypadané, opotrebované brusivo, ktoré pri brúsení robí ryhy.


Ak je drevo zosivené, existujú dve možnosti, ako ho obnoviť – čističom na drevo alebo obrúsením. Ak na niektorých miestach ostanú sivé fľaky, je potrebné naniesť ďalší náter. Nakoniec stačí drevo opláchnuť vodou zo. Lak a lazúra na drevo dokonale chránia rovnako, ako aj rokmi overené oleje na drevo.


Povrch dreva ochráni vonkajší náter Ochráňte povrch dreva vrchným náterom a časté zmeny počasia prípadné mechanické poškodenia drevu neublížia. Ide o pigmentovaný vodou riediteľný olej na báze alkydových a akrylových živíc. Jsou ekologické a bez zápachu.


Ideální varianta pro nátěry v interiérech a případně tam, kde je kladen důraz na ekologii a rychlé schnutí. Penetrační a přilnavý finální nátěr na dřevo s UV ochranou OWATROL AQUADECKS. Poskytuje pružnou a dlouhotrvající bohatou barvu pro všechny typy dřeva. Drevo tým pádom ostáva trvalo krásne a elastické.


Náter olejom vykazuje jednoduchú údržbu. Náter nešupinatie, nepraská a neodlupuje sa. Nátery od Belinky sú prostriedkami na ochranu a dekoráciu dreva.


Drevo preventívne chránia pred drevenými škodcami, poveternostnými a mechanickými vplymi, a zároveň ho dekoratívne zafarbujú. Napadnuté drevo tiež môžu ozdraviť. Nevýhodou je, že po jeho aplikaci dřevo zpravidla ztmavne , proto si před nátěrem raději vyzkoušejte barvu laku na vhodném vzorku.


Jsme specializovaný prodejce barev na dřevo. V našem sortimentu naleznete ty ověřené značky jako Remmers, Osmo, Bona, Tikkurila a Flügger.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky