čtvrtek 28. června 2018

Ocelové profily brno

Zde naleznete ceník ocelových profilů typu I, IPE , i ocelové profily HEA, HEB , HEM či typy ocelového profilu U, profily UE a profil UPE přesně podle vašich požadavků. Všechny tyto ocelové profily nabízíme v jakostech S23 S2a S355. Nejběžnější ocelové nosníky jsou H- profily a I- profily , které se skládají v pohledu na průřez z horní a dolní příruby, které jsou spojeny stojnou.


V závislosti na provedení vykazují různé ocelové profily také různé statické hodnoty jako například pevnost v ohybu, pevnost v tahu, mez kluzu a jiné. Uzavřené profily a trubky. Montované s dřevotřískovou policí. Válcování otevřených a uzavřených profilů a trubek. Hutní materiál Brno, Znojmo.


Eva Jelínková Asistentka ředitele pobočky Tel. Jedná se o jeden z nejuniverzálnějších materiálů v naší nabídce. Hlavní činnosti firmy jsou nákup a prodej polotovarů převážně z hliníku a jeho slitin, jejich skladování a distribuce dle požadavků a potřeb zákazníků. Prodej u dělení ocelových profilů dle přání zákazníka. Nabídka: ocelové profily L, U, T, I. Ihned k odběru – velké skaldové zásoby jeklů.


Najdete zde vybrané ocelové profily, které můžete použít pro standardní zámečnické projekty. Vše pod jednou střechou. Od hřebíku po kolejnici, profilovou ocel nebo hliníkové a měděné slitiny, to vše a mnohem víc najdete v našem sortimentu. Náš e-shop navazuje na zkušenosti a tradici již zavedené firmy, která obchoduje s hliníkem, hliníkovými profily a hliníkovými plechy více než dvacet let. Náš tým je připraven Vám poskytnout maximální servis a uspokojit Vaši poptávku.


Profily a plechy koupit o objednat u OBI. Válcované ocelové profily jsou standardně dodávány v délce 12m. Pokud potřebujete I profily např.


Dělení na pásových pilách (čistý řez), tolerance dle velikosti profilů ±3mm - ±5mm. Které se vyrábějí z ocelového pozinkovaného plechu válcovaného za studena. Popis: Prodám ocelové profily v délce 6m, vhodné na překlady a jiné. Jedná se například o profily pro fotovoltaiku, chladiče, pravítka, profily pro LED pásky a jiné.


Ocelové profily a profily z válcované oceli. Aktuální katalog firem v kategorii ocelové profily. Po dohodě mohu nařezat na požadovanou délku.


Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Jak objednat hliníkové profily : Naše hliníkové profily nabízíme v základních délkách 2m, 3m, 6m. U některých profilů nabízíme délky 2m, 4m. Prodej hutního materiálu a hutních výrobků online, rychlá kompletace dodávek a poradenství.


Objednejte si u nás ocelové profily či plotové pletivo. Vyrábíme ocelové trubky na míru - bezešvé i svařované, hladké i závitové a další Dodáváme celé tyče o délce nebo 12m, dopravíme až na místo. Základem systému jsou přesné eloxované hliníkové profily s podélnými drážkami a otvory pro upevnění spojovacích prvků a rozsáhlého příslušenství.


Všechny uvedené ocelové profily poskytujeme v jakostech S23a S355. V případě, že v našich skladových zásobách nenajdete vámi požadovaný rozměr, neváhejte nás kontaktovat s dotazem či poptávkou , my vám jej dle možností rádi zajistíme. Extrudujeme profily s nebo bez kovové výztuže.


Provádíme různé povrchové úpravy jako jsou lakování nebo dezénování, dále umíme aplikovat floky (sametku), textil (popř. filc) nebo samolepící vrstvu. Těsnění spojujeme lepením nebo vulkanizací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky