pátek 22. června 2018

Obkladové palubky

Palubky jsou čtyřstranně opracovaná, vysušená prkna. Z horní strany je povrch co nejlépe zbroušený, na bočních stranách mají pero a drážku. Obkladové palubky ze silných a krásných stromů ze severu Ruska.


Sibiřské dřevo ze smrku a borovice vyniká pevností a dlouhou životností a je vhodné do interiéru k obložení stěn a stropu, ale i vně na fasádu domu a pergol. Podlahové palubky Vedle obkladových palubek v naší nabídce také naleznete kvalitní smrkové a borové podlahové palubky.

Nakupujte kvalitní plastové palubky levněji. Plastové profily jsou kašírovány výhradně vysoce. V našem sortimentu naleznete obkladové palubky vhodné do různých typů budov. Dřevěné obkladové palubky jsou vhodné pro obkládaní stěn, stropu i venkovní fasády.


Při výběru je důležité se zaměřit na to, kde budete dřevěné obložení montovat. Ačkoliv palubky a Osb desky jsou stěžejní částí našeho sortimentu, a jsme je navíc schopni dodat velmi levně, nabízíme i celou řadu dalšího sortimentu, a to v podobě různých dřevěných lišt, osb desek, terasových prken, kvh hranolů, ale také výběr ze stavebního a tesařského řeziva. Prodáváme obkladové palubky , dřevěné podlahy, terasy, lišty, latě, hranoly i stavební řezivo.


A tak ho využíváme nejenom ve formě nábytku a podlah, ale je ideálním materiálem pro různé obklady, a to stěn, nebo i stropů.

Nabízíme i doplňkový sortiment jako je spojovací. Vyrábíme obkladové plastové palubky bez nutnosti údržby. Neváhejte a pořiďte si české palubky SECA. Pro obložení interiérových stěn a stropů používáme palubky o síle až mm. Jedním z nejpopularnějších obkladových materiálu na stavebním trhu jsou palubky „Klasik“.


Jsou určeny pro vnitřní obložení vertikálních povrchů. Mají vynikající izolační vlastnosti. Jsou využitelné jak v rodinných domcích, tak v bytech. Jako nejčastější variantu nabízíme obkladové palubky z kvalitního smrkového a borovicového dřeva, u kterého je již při prvním kontaktu patrná jeho jedinečná vůně – jemná, nenásilná a jakýmsi způsobem klasicky „lesní“.


Váš svět dřeva a palubek. Palubka je vyrobena dle EU norem v různých kvalitách. Dřevo je ideálním materiálem pro obklady stěn a stropů.


Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Dále nabízíme OSB desky, s pero drážkou či bez pero drážky a také broušené. Pro konstrukci a podklady prodáváme i KVH hranoly a lepené BSH či DuoTrio hranoly.


Horní lícová strana obkladových palubek je hoblovaná, má hladký broušený povrch. Dřevoobchod KC Karlovy Vary a.

Materiálem pro výrobu dřevěných obkladových palubek je kvalitní a. U nás nakoupíte palubky obkladové , nebo podlahové, či fasádní. Jedná se o obkladové dřevěné profilované lamely. Fasádní palubky nakupte u odborníka na palubky , prkna a hranoly.


Než se pustíte do položení podlahových a obladových palubek, přehrajte si instruktážní video. Cena za mdřevěných palubek, dřevěné obklady na zeď. Používají se v interiérech i exteriérech.


Nejčastěji se vyrábí z jehličnatého dřeva – smrk, modřín a borovice. Norma určuje vlhkost dřeva s tolerancí. Pro palubkové lamely je určujícím faktorem také vlhkost, odpovídající standart se pohybuje okolo.


Může jít například o stěny kolem postelí, dětských pokojů, jídelních koutů, stěny v restauracích, na chodbách. Vyrábějí se převážně ze dřeva jehličnatých stromů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky