pátek 29. června 2018

Hmotnost osb desky

Reaguje na Dobrý den, pane Kučero, doporučil bych Vám použít 12mm, nebo 15mm osb desku s perodrážkou, ve dvou vrstvách, které budou kladeny křížem přes sebe. Tloušťka osb desky, kterou bude možné možné použít, zavísi na rozteči trámů. Desky OSB jsou víceúčelové desky vyráběné unikátní technologií lepení orientovaných dřevěných třísek ve třech vrstvách. Ve vrchních vrstvách jsou orientovány podélným směrem, ve středové vrstvě jsou orientovány příčným směrem. Rozměry, tvar a směrová orientace třísek v jednotlivých vrstvách maximálně využívají přirozené vlastnosti dřeva k. Desky splňují, a to s velkou rezervou, požadavky na udělení zdravotních atestů o nezávadnosti pro použití do interiérů.


Výrobcem je zaručena jejich rozměrová stálost. Požární odolnost je kvalifikována jako C tedy těžce hořlavý materiál. A to nejenom proto, že jsou levné. Využití mají na záklopy, pochochí podlahy, konstrukce a opláštění celých domů.


Vhodné i na konstrukci nábytku. Oferte pentru rezervari online! Desky OSB Kronopol (výrobce Swiss Krono Group) je možné použít i jako nosné ve vlhkém prostředí.


OSB desky můžete použít do pod. Víceúčelové desky jsou vyráběné unikátní. Obvykle jde o 3-vrstvy z třísek o velikosti 2-cm. Díky tomu mají řadu výhod a široké možnosti použití. Mohou mít broušený nebo nebroušený povrch, být lepeny vodovzdorným lepidlem a opatřeny perem a drážkou.


Do interiéru použijte kvalitní rakouskou lazuru Adler Lignovit UV. Střešní krytiny) Hodnocení produktu:. Bilete avion, Hoteluri, Asigur? Pro konstrukci a podklady prodáváme i KVH hranoly a lepené BSH či DuoTrio hranoly.


Kdyby to bylo v obou osách stejné tak by to nebyl takový problém spočítat (průhyb) al. Altijd de beste kwaliteit. Snelle levering aan huis in heel NL. Superfinish ECO vhodné do interiéru jako obkladový materiál, také pro velmi rychlou a snadnou montáž podlah. K dostání jsou ovšem též desky poloviční šířky 6mm a také desky o šířce 6mm.


Aby se velké formáty nemusely přiřezávat na poloviční rozměr, jsou takto. Tyto desky máme nejen v univerzálním formátu s rovnými hranami, ale i upravené formě například s pero drážkou po stranách pro podlahové a střešní konstrukce. Díky výraznému a dekorativnímu vzhledu se mohou používat i při výrobě nábytku. Mají vyšší pevnost v ohybu než obvyklé dřevotřískové desky a vysokou zatížitelnost. Jedná se o třídu vlhkosti kdy při teplotě 20°C překračuje relativní vlhkost vzduchu procent pouze několik týdnů v roce.


DURELIS desky jsou mírně těžší než desky OSB, což vyplývá z jejich konstrukce. Lisovací síly a použité pojivo dávají materiálu jeho vynikající vlastnosti, z hlediska pevnostních charakteristik. Jejich výhodou je finanční dostupnost, snadné formátování, nebo příznivá hmotnost. Tato nosná deska na bázi dřeva je vyrobená z orientovaných velkoplošných dřevěných třísek a pojiva bez obsahu formaldehydu. OSB or oriented strand board is a versatile and durable building board.


It’s construction is similar to that of Plywoo with opposing-orientation of wood fibres. Vedle toho, dle specifických požadavků na použití, doplňují nabídku sortimentu EURODEKOR další nosné materiály: EUROSPAN EP EUROSPAN EP EUROSPAN Flammex B EP EGGER OSB COMBILINE jakož i EUROLIGHT Lehčené konstrukční desky. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky