pondělí 25. června 2018

Ekostavby domy

Dřevěné domy se staví celá staletí, dřevo je generacemi prověřený materiál. Dřevo jako materiál je velice nadčasové a člověk se k němu neustále vrací. Nízkoenergetické domy , dřevostavby levně, dřevostavby na klíč.


Uspoříte čas, náklady na výstavbu i vytápění. Vzorové domy k nahlédnutí i. Do začátku své samostatnosti firma převzala více jak třicetileté zkušenosti pracovníků a kvalitní technické vybavení s hlavním zaměřením na provádění všech druhů lesnických staveb.

Niektoré položky sú vyplnené chybne, prosíme opravte zadanie. Došlo k chybě při načítání dat, nelze se přihlásit. Prosíme zkuste to později. Chcete sa pozrieť na naše domy ? Pozrite sa na náš Instagram Pozrite sa na náš Instagram Ekonomické stavby s. Katalog nízkoenergetických zděných domů a dřevostaveb na klíč. Jsme pro Vás pravým partnerem.


Děkujeme všem za podporu a ocenění naší práce. V současnosti nás vyhledávají i lidé, kterým stavíme moderní byty a domy.

Vítejte na stránkách firmy EKOSTAVBY Louny Společnost EKOSTAVBY Louny s. Stavíme útulné a přitom levné rodinné domy na klíč z betonových, cihelných i pórobetonových tvárnic. Domluvte si s námi schůzku. Zajistíme až 1 financování domu na klíč. Váš nový dům by měl spňovat vaše představy a přání, proto bezplatně upravíme všechny typové i individuální domy z naší nabídky. Sjednejte si schůzku s naším odborníkem v místě vašeho bydliště.


See actions taken by the people who manage and post content. Adresa: obytná zóna Staňkovice u Žatce Nabízíme výstavbu rodinného domu typu bungalov, dispozičně řešeného jako 3kk s garáží. Pro naše nejnáročnější klienty realizujeme dřevěné domy na zakázku dle jejich konkrétních požadavků a přání. Kvalitní ekostavby , kanadské sruby, roubenky, moderní dřevostavby v různém stavu dokončení, od hrubé stavby po kompletní stavby na klíč.


Také interiéry, kuchyně a nábytek z masivu, doplňky do zahrady (terasy, altány, dětská hřiště) aj. Stavíme nízkoenergetické a pasivní domy , c ož je následně prověřeno finálním blower door testem a měřením pomocí termokamery. Projekty rodinných domů, bungalovy domy na klíč, typové projekty bungalovu, návrhy a plány včetně fotografií. Vyberte si od více firem.


Stavební firma EKO- DOMY Czech s. Dále staví pasivní domy dřevostavby. Všechny stavby dodáváme i na klíč. Domy v tomto provedení dodáváme po celé ČR.


O VERITAS STAVBY Nabízíme komletní služby spojené se stavbymi a rekonstrukcemi,od základové desky přes stavbu nebo rekonstrukci domu po výrobu nábytku a realizaci interiéru.

Ekostavby sú populárne a technológovia sľubujú v blízkom čase stavebné novinky, o ktorých by sa nám ani nesnívalo. Reportáž v relácii Gejzír o stavbe hlineného domčeka (superadobe). Pokud jsou domy chytře navrženy, nepoznáte, že jejich výměra je menší.


Rodinné domy v provedení dřevostavba nebo zděný na klíč. Ceny od milionu korun včetně DPH a základové desky. Montované domy RD Rýmařov jsou nejen kvalitní, levné a energeticky úsporné, ale také vysoce ekologické. Na jedné straně jejich provoz nezatěžuje přírodu vysokou spotřebou fosilních paliv, na straně druhé jsou tyto domy vyrobeny z obnovitelného materiálu - dřeva.


Naplňují tím trend trvale udržitelného rozvoje v rámci stavebnictví. Faktúrujeme iba zrealizované etapy výstavby. Taktiež záruku Vám dávame ako stabilná firma a nie ako živnostník na “starom žiguláku”.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky