pátek 29. června 2018

Vodoměrná šachta

Je řešením pro rodinné domy s vodoměrem mimo dům a pro liniové stavby vodovodů. Konstrukce plastové vodoměrné šachty zajišťuje kvalitní ochranu a dobrou přístupnost vodoměru po celý rok. Standardně jsou stěny osazeny prostupy pro vodovodní potrubí dle nákresu nebo dle dohody se zákazníkem. Vodoměrná samonosná šachta. Výroba, dodávka: vodoměrné šachty na klíč s dopravou po ČR, SK zdarma.


Rychlá a jednoduchá montáž bez obetonování, dlouhá životnost, splňuje normy. Konstrukce šachty zajišťuje kvalitní ochranu a dobrou přístupnost vodoměru po celý rok. Pokud se Vám nepodařilo umístit vodoměr do objektu, plastová vodoměrná šachta je ideálním řešením. Modulo nabízejí jednoduché, kompletní a optimální řešení pro připojení odběratelů na vodovodní řad. Někdy je ale potřeba mít vodoměr venku, ať už z technických důvodů, nebo proto, že dům leží daleko od vodovodní sítě.


Po zasypání vodoměrná šachta Modulo splyne s terénem. Pokud nelze umístit vodoměrnou soustavu do budovy, navrhují se vodoměrné šachty. Slouží tedy k uložení vodoměrné soustavy.


Betonové šachty dodáváme pro dopravní zatížení D40 B1a A15. VODOMĚRNÁ ŠACHTA - šachta pro umístění vodoměru za skvělou cenu. Použití Prefabrikované vodoměrné šachty se používají jako komory pro osazení vodoměrů a jiných armatur.


Jedná se o podzemní komory, které jsou. Nesamonosná vodoměrná šachta je určena k osazení do terénu. Válcovitý korpus je PP deska vytlačovaná o sile 6mm,dno a strop jsou zhotoveny z PP desek o. Korpus je vyráběný z PP desek o síle až mm. Veškeré svary na šachtě jsou těsné.


Do vodoměrné šachty vám podle požadované Ø přívodního. Na základě referencí ze svépomocí. Je to nejpevnější šachta určena pro místa s velkou podzemní vodou. Domovní vodoměrná šachta firmy GONAP slouží k připojení vodovodní přípojky k hlavnímu vodovodnímu řadu mimo budovu všude tam, kde nelze vodoměr.


Certifikovaná plastová samonosná vodoměrná šachta vyrobená moderní bezsvárovou technologií ROTOMOULDING z jednoho kusu materiálu bez použití svařování. Samonosná kruhová vodoměrná šachta slouží k připojení vodovodní přípojky k hlavnímu vodovodnímu řádu mimo. Do jedné šachty se dá umístit zároveň více vodoměrů. Tvarová alternativa plastové vodoměrné šachty pokud není možné využítí šachty kruhového tvaru. Tento typ jímky (nádrže) je samonosný bez nutnosti betonáže a je určen k instalaci do travnaté plochy.


Detailní popis produktu. Její rozměry a tvar umožňují snadný vstup pro potřebu instalace, výměny nebo odpočtu vodoměru. Plastová vodoměrná šachta je určena pro montáž vodoměru. A splňuje následující podmínky: Možnost umístění vodoměru i vodovodního.


The Daily Show with Trevor Noah 896views. Skružená šachta SŠ 120: Uvedená šachta se instaluje do výkopu, na betonový podklad. Terén pod vodoměrnou šachtou je nutné srovnat, opatřit štěrkovým podkladem min. Základová betonová deska musí být z důvodu manipulace s vodoměrnou. Současná legislativa velí tomu, že by vodoměrná revizní šachta měla být mimo váš dům.


Tento fakt je sice neoddiskutovatelný, nicméně v případě. Vyrobena z nerecyklovaného. Dodávána s veškerou certifikací.


Použití Používá se pro osazení vodoměrů a připojovacích armatur pod úrovní terénu. Betónová vodomerná šachta - výroba a montáž. Rýchla montáž, jednoduchá preprava a certifikované materiály zaručujú bezstarostnú kúpu a dlhú životnosť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky