pátek 29. června 2018

Lepenka s posypem

Vrchní asfaltový pás SBS s barevným kameninovým posypem o síle 2mm v návinu 8běžných. Hydroizolační pás z oxidovaného asfaltu ( lepenka IPA) s vložkou ze skleněné rohože a povrchovou úpravou minerálním jemnozrnným posypem. Vrchní vrstva je dodávána s posypem pro prodloužení životnosti pásu proti UV záření. Oxidované asfaltové pásy se dnes využívají jako podkladní vrstvy ve střešní konstrukci nebo jako provizorní vrchní vrstva střechy (natavené nebo mechanicky kotvené).


Pozor - často bývá zaměňována s podkladními pásy pod asfaltové šindele se skelnou rohoží typu R 1 V13. Pás je vyroben z oxidovaného asfaltu s vložkou ze skleněné rohože a povrchovou úpravou minerálním jemnozrnným posypem. Stavební eshop a půjčovna. O nás Obchodní podmínky Zpracování osobních údaj ů. Podkladová lepenka Katepal U-EL 60. Použití na šikmé střechy jako náhrada asfaltových šindelelů.


Prodej hydroizolačního pásu ( lepenka IPA ) z oxidovaného asfaltu s vložkou ze. Nasákavá asfaltová lepenka neboli IPA. Vchní SBS natavitelný pás s břidlicovým posypem. Na vrchní straně je provedena úprava krajů o šíři – 10.


Asfaltový pás Paraelast FIX VMineral. Skladem u dodavateleza dva dny k odběru. Pásy se zpracovávají volnou pokládkou. V hydroizolačním souvrství se volně se pokládají na povrch dílců, ke kterým se přilepí následným plno.


Nabízíme celou škálu výrobků TEGOLA, BUSSHER HOFFMANN pro specifiká užití, jako vrchní či spodní SBS asfaltové pásy, či lepenky pod zdivo, nebo pouze. Gutta Guttabit je hydroizolační pás z oxidovaného asfaltu. Střešní lepenka s posypem v barvě červené a zelené.


Jak horní, tak také spodní úprava je tvořena jemnozrnným posypem. Později se tato ochranná funkce nahradila PE fólií na spodním povrchu pásu, který plní stejnou funkci. Posyp nema zadnou souvilost s prehranim. Je tak kvuli tomu, aby blokoval slunecni UV zareni, ktere rozklada ten material. Casem popraska a zacne propoustet vodu.


Proto musi byt i na spojich. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Lepenka IPA najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Nabízím střešní modifikovaný asfaltový pás s břidličným posypem. Síla lepenky je mm, délka m. Cena za jednu roli 7Kč. Pás je určen jako podkladní pás v hydroizolačním souvrství k vytváření kompletizovaných střešních dílců z pěnového poly. Používáním těchto stránek souhlasíte s umístěním těchto cookies.


Pro více informací si přečtěte naše zásady ochrany osobních údajů (GDPR). Modifikovaná lepenka o síle 4mm se dodává v rolích 8x1m, povrch je opatřen keramickým, nebo břidličným posypem , v pěti základních barvách, jako šindele. Jedná se o pás s vložkou ze strojně-hadrové lepenky, která je plně impregnovaná primárním asfaltem typu A popř.


A 2a na obou stranách opatřena směsí oxidovaného asfaltu s plnidly a jemnozrnným minerálním posypem. IKO, vhodné jako střešní krytina šikmých střech altánů, přístřešků, ale i rodinných domů a dalších staveb. Prodávají se s různým stupněm modifikace, na našem trhu v rozmezí od -°C až -°C.


V současné době největší producenti asfaltových pásů v Evropě vyrábí pásy se stupněm modifikace až do - °C. Pokud není zpracován projekt, vybereme a doporučíme nejvhodnější řešení a materiály pro Vaši plochou střechu (folie, lepenka s posypem , modifikovaný asfaltový pás). Zpracujeme cenovou nabídku včetně položkového rozpočtu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky