pátek 22. června 2018

Katalogové domy

Vyberte si projekt domu na základe jeho vzhľadu. Pre rýchlejšie vyhľadanie vhodného domu využite tlačidlá na zobrazenie domov podľa počtu obytných izieb. Nízkoenergetické zděné domy a dřevostavby na klíč.


Jsme pro Vás pravým partnerem. Rodinné domy na klíč a na dostavění. Stavíme rodinné domy na bázi dřevostaveb a to jak přízemní domy (bungalovy), tak i patrové novostavby v klasickém i moderním provedení.

Ve výstavbě – Zde budou katalogové domy. Katalogové i individuální projekty. Při poskytování služeb na těchto stránkách, zejména při analýze jejich návštěvnosti, jsou používány soubory cookies dle zásad zpracování os. Certifikované dřevostavby s tradicí.


Dovolujeme si vám nabídnout přehled nejžádanějších a nejvíce oblíbených rodinných domů, které svými vlastnostmi stále. Váš nový dům by měl spňovat vaše představy a přání, proto bezplatně upravíme všechny typové i individuální domy z naší nabídky. Sjednejte si schůzku s naším odborníkem v místě vašeho bydliště.


Sú to rodinné domy s garážou, alebo dvojgarážou, domy na úzky pozemok, bungalovy, moderné domy , lacné domy , ktorých projekty si môžete vyfiltrovať na našej stránke.

Dúfame, že si na našej stránke vyberiete práve ten svoj vysnívaný rodinný dom podľa Vašich požiadaviek a predstáv. Ne každý má chuť, čas a často ani odvahu na to, aby se pustil do stavby domu podle individuálního projektu. Cestou k vlastnímu domu může být proto i. Přestože rok od roku přibývá investorů, kteří se rozhodnou postavit si rodinný dům podle individuálního projektu, převážná většina lidí stále.


Všechny projekty katalogových domů je možné dle přání zákazníka upravit. Vyrábíme a stavíme dřevostavby. Nabízíme dřevostavby na klíč nebo v jiných stupních provedení.


Nejsou vybrané žádné domy. V poslední hodině jste nenavštívili žádné domy. Tištěný katalog s typovými projekty. Prohlédněte si náš katalog oblíbených typových dřevostaveb. V našem katalogu rodinných domů najdete menší přízemní bungalovy i velké dvougenerační.


Navyše sa takéto domy v prípade nutnosti ťažšie predávajú. Pravidlo číslo dva teda znie – „naložte“ si iba toľko, koľko „unesiete“ - mínus ! Z čisto intuitívnej stránky stačí zavrieť oči a pred. Poschodový alebo bungalov?


Katalógové rodinné domy s aktuálnym rokom vydania.

Domy z cihel plněných vatou už není třeba zateplovat. Technologie je vhodná pro rodinné domy , bytovou výstavbu, komerční nemovitosti, družstevní bydlení, nízkoenergetické domy , pasivní bydlení, … a splňuje standardy pro bydlení nejen v Praze, ale i na venkově. Typové rodinné domy z katalogu je navíc možné po dohodě s firemními projektanty upravovat dle vašich požadavků. Přizpůsobíme je také pozemku a zvolenému způsobu vytápění.


Dodáváme rodinné pasivní domy na klíč. Jedná se o montované dřevostavby v pasivním standardu na základě typových nebo individuálních projektů. RD Pitín RD Bzová RD Bohuslavice o nás. Zaměřujeme se především na dřevostavby s lehkým skeletem (sloupková konstrukce), které. Společnost Domy s pozemkem TINEX s. Za prvé je to služba pro individuální stavebníky, kdy je provede celým procesem výstavby rodinného bydlení a za druhé se jedná o pomoc majitelům větších pozemkových celků s jejich zhodnocením, od vypracování záměru s finanční rozvahou a jednání s úřady, až po.


Studie projektů rodinných domů s možností individuálních úprav.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky