čtvrtek 28. června 2018

Prosvětlovací deska

Zajišťujeme dodávky polykarbonátových i sklolaminátových desek a panelů. Provádíme sanace světlíků, prosvětlení střech, stěn, markýz a. Hladké trapézové průhledné desky bez povrchové krupičky. Polykarbonátové trapézové desky v čiré nebo v průhledné kouřově hnědé barvě.


Prosvětlovací deska z PVC pro zastřešování přístřešků, pergol, garážových stání.

Desky mají tvar trapezu. Guttapral PES pro prosvětlení střech, které jsou pokryté bitumenovými deskami Guttapral. Enertherm ALU je tepelně izolační deska s jádrem tuhé polyizokyanurátové (PIR) pěny zcela bez CFC, HCFC a organofluorových sloučenin. Nabízíme různá barevná provedení trapézových desek.


Prodej polykarbonátových. Vlnitá deska z polykarbonátu PC GUTTAGLISS WABE - 2UV oboustranný UV filtr - tl. Internetový obcho kde nakoupíte prosvětlovací systémy značky Gutta.

Stěnové panely Guttagliss. Vlnité desky, dutinkové desky, stříšky, pařeniště. Do každého profilu je nutné vložit distanční podložku ke šroubovanému vrtu (ocelový vrut s čepičkou a záklopnou hlavou). Velká prosvětlovací podložka pro překreslení motivu za super cenu na celtic-supply. Použití : prosvětlovací pásy, protihlukové stěny, přestřešení nástupišť, přestřešení volných ploch a čekáren, kryty na bazény,.


Záruka let na krupobití. Spodní strana desky je opatřena hrubší strukturou pro. Tato vlnitá střešní krytina Guttagliss WABE je vyrobena z polykarbonátu, což je nejpoužívanější plast pro prosvětlovací plastové krytiny.


Prémiová vlnitá deska vyrobené z polykarbonátu, se speciální pyramidovou strukturou spodní strany. Top plast užívaný na výrobu prosvětlovací střešní. Jedná se o nejkvalitnější používaný plast pro prosvětlovací střešní krytiny. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti, soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Sklolaminátová trapézová deska - Lehká, pevná, pružná, prosvětlovací krytina odolná vůči agresivnímu prostředí. Krytina je netoxická, vyrobena z.

Pokud hledáte ideální materiál pro zastřešení pergoly, zimní zahrady či altánu, volba jasně padá na. Dutinkové polykarbonátové desky prosvětlovací FRW mm - prodej po ucelených deskách. Dutinková komůrková deska z polykarbonátu Guttagliss Dual Box Longlife o tloušce mm. Vyrobili jsme je z kvalitního polykarbonátu. Vysoká propustnost denního světlá z nich dělá ideální prosvětlovací střešní krytinu.


Dutinkové desky jsou tak ideálním materiálem pro zastřešení terasy, pergoly, balkonu nebo i bazénu. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Vlnitá střešní krytina prosvětlovací v deskách. Trapézové a vlnité desky z polykarbonátu jsou ideálním materiálem prosvětlovacích krytin pro. Všechny informace o produktu Střešní krytiny Gutta prosvětlovací deska pro desky Guttapral PES, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze.


Nahrazením plechové desky prosvětlovací deskou získáte prosvětlené pole v plechu při zachování stejného způsobu montáže jako plechu a zachování úplně shodného utěsnění proti vodě jako u plechu. Je to nejkvalitnější a nejdražší používaný plast pro prosvětlovací střešní krytiny. Akce sleva Výhodn é. Tříkomorová deska čirá mm. Guttapral - bitumenové vlnité desky s klasickým rozměrem vlny a tudíž kompatibilní s mnoha jinými systémy.


Vhodné na zastřešení pergol apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky