pátek 6. července 2018

Dýhované desky

Bilete avion, Hoteluri, Asigur? Oferte pentru rezervari online! Pro optimální funkčnost a stálé zlepšování používají tyto stránky Cookies. Používáním těchto stránek potvrzujete souhlas s využitím této technologie. DF deska dýhovaná imituje masivní dřevěné desky a pro svou nižší hmotnost a cenu je hojně používána v nábytkářství.


Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky.

Na základě úspěšné spolupráce našeho Dřevozpracujícího družstva a renomovaného dodavatele kvalitních dýh, firmy Dýhy Večeřa a spol. Barevně setříděné desky s lehkými barevnými rozdíly dle tónů, které dávají dřevu jeho přírodní estetický vzhled. Stolové desky z masivního dřeva zhodnotí interiér vaši restaurace a propújčí jí osobitý vzhled.


Jedná se o slepované lišty z. Velkoobchod s dřevařskými materiály. Výhradní zastoupení německé firmy GEBHARDT HOLZ-ZENTRUM pro ČR a SK. Jsou dřevotřískové desky (DTD) potažené loupanou dýhou. Dýha může být z různých dřevin (dub, buk, jehličnany) a výsledný vzhled a.

DTD dýha A-Dub sukatý (malé suky), 6mm ,černé lep. Napříč celou Českou republikou najdete provozovny a vzorkovny na špičkové úrovni v moderní podobě. Popis produktu: Vyrábíme a dodáváme dýhované desky. Dýha je luxusní materiál se vzhledem přírodního dřeva.


Tloušťka dýhy bývá různá od mm. Jinak je tomu v barvě a dekoru. Se může lišit a je směr ostění. Vzhled dýhovaných desek vytváří použitá dekorační dýha, která je nalisována.


Dýhované dřevotřískové desky. Tyto webové stránky využívají soubory cookies a další technologie sledování, které vám pomohou s navigací a zlepší naše marketingové služby. Dřevěné stolové desky vyrábíme ve čtyřech základních provedeních: - dřevěné desky DÝHA BUK - klasické dýhované desky s bukovouo dýhou tloušťky.


I dřevotřískové desky I OSB desky I MDF a HDF desky Laminované dřevotřískové desky Široká paleta dekorů a výběr z mnoha struktur povrchu nabízí využití v mnoha odvětvích nábytkářského průmyslu, inspiraci pro architekty a designéry, jeden ze základních produktů pro vybavení interiérů, kombinaci s dalšími materiály. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Dřevotřískové desky laminované: k doručení domů nebo na prodejnu. DTD dýhovaná z kolekce TREND NATUR je určená na přední plochy, korpusy a ostatní plochy.


Buk natur FRONT poskytuje dostatek možností pro použití. DÝHOVANÉ DŘEVOTŘÍSKOVÉ DESKY. Hledáte šuplíkové kotejnery do vaší kanceláře či pracovny?

Máte šuplíkový kontejner, ale. Desky vyrobeny ze tří vrstev třísek, kde prostřední vrstva je tvořena většími třískami, které zajišťují pevnost desky a povrchové vrstvy jsou z jemných třísek. Povrch desek je zpravidla dokončen broušením. Přednosti desek jsou tvarová stálost, velkoplošný formát, využití zbytkového dřeva pro jejich výrobu.


Střešní krytiny) Hodnocení produktu:. Kalkulátor pro nábytkové dílce na míru. Objednávkové formuláře pro zakázky na míru a kompletaci produktů.


Jste zde: Úvodní stránka Kontakty Řezání. Tyto stolové dýhované desky jsou dobře zvoleným kompromisem mezi cenou laminované desky a kvalitou desky masivní. Jádro tvoří DTD deska, která je olepena. Naše stolové desky budou skvělé v každé restauraci nebo kavárně. Podle nosného materiálu dýhované desky dělíme na:.


Skladem vedeme dýhované desky EUROPLAC, DECOSPAN, LUKAVEC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky