pondělí 16. července 2018

Sáčky proti vlhkosti

Nabízíme praktické a účelné balicí materiály proti vlhkosti. Vysoušecí sáčky , silikagel, vysoušedla volná, a další. Vyberte si u nás se slevou!


Sáčky pohlcujú nežiadúcu vlhkosť v obaloch, a tým chránia Vaše produkty pred koróziou a znehodnotením. Jednoducho protikorózny sáčok vložte do príslušného balenia a ten potom uzavrite.

Doporučené špeciálne v lodnej alebo železničnej doprave pre zabezpečenie elekronických prístrojov, ochranu koženého aj koženkového tovaru či iných výrobkov citlivých na vlhkosť. Sáčky proti vlhkosti chrání proti esd a dalším negativním vlivům. Vysúšacie vrecká proti vlhkosti. Sáčky pohlcují nežádoucí vlhkost v obalech, a tím chrání Vaše produkty před korozí a znehodnocením.


Jednoduše antikorozivní sáček vložte do příslušného balení a ten poté uzavřete. Doporučeno speciálně v lodní či železniční dopravě pro zabezpečení elekronických přístrojů, ochranu koženého i koženkového zboží či jiných výrobků citlivých na vlhkost. Ceresit Pohlcovač vlhkosti - náhradní tablety-malé s vůní Ovoce.


Silikagel proti vlhkosti pozřel pes už rozebírají maminky na webu eMimino.

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Absorpční sáčky s vůní levandule jsou vhodné k regulaci vlhkosti v malých a uzav. Sáčky s bariérou proti vniknutí vlhkosti bez hliníkové vrstvy Jde o finančně přijatelnější variantu sáčků odolných proti zvýšené okolní vlhkosti. Otvoriť filter Zavrieť filter. Neobsahují hliníkovou vrstvu, ale hliník je pouze napařen na polyesterovou folii.


Uvedené ceny sú bez DPH. Obrázky sú len ilustračné. Vyhradzujeme si právo na zmenu cien. Jsou odolné proti vodním parám a tukům. Sáčky s ochranou proti vlhkosti Pro skladování elektrostaticky citlivých součástek (ESDS), které jsou zároveň citlivé na vlhkost vzduchu (MSD) se požaduje stálá teplota a vlhkost vzduchu.


ESD sáček určený pro suché balení zařízení citlivých na vlhkost a ES otevřený, rozměry 1x 1mm. Speciální tkanina na povrchu propouští vlhkost pouze dovnitř a brání jejímu úniku zpět. Speciálně určeny pro elektronické a optické komponenty. Informační štítek na sáčky s bariérou proti vlhkosti.


Závěrem nabízíme přehledné doporučení pro skladování MS. Jsou vhodné k regulaci vlhkosti a zároveň osvěží prostor příjemnou vůní energického ovoce. Zápach ze sportovní tašky, z botníku nebo dokonce z dlouho nevětrané šatní skříně není příjemný.

Prostriedky proti plesniam a vlhkosti je možné použiť na steny, dlažby, obklady, škáry, silikóny. Vlhkost, bakterie a plísně vytváří nezdravé. Prostředky proti plísním CERESIT STOP VLHKOSTI SÁČKY Ceresit Stop vlhkosti sáčky jsou určené do malých prostor. Kompaktní sáček obsahuje g ultra absorpčního granulátu s aktivními krystalky.


V spojení s procesom vákuového balenia, vysúšadlom a indikátorom vlhkosti je to dokonalá ochrana elektrostaticky citlivých súčiastok pre klimaticky najnáročnejšie podmienky. Moderní přístroj s vysokým účinkem pohlcování vlhkosti a neutralizaci pachu do malých prostor 10mnebo m3. Díky pohlcování nadměrné vlhkosti. Tak neváhajte a nakupujte ihneď. LDPE igelitové pytlíky jsou ideální pro balení široké škály zboží , které výborně chrání proti vlhkosti , prachu a znečištění.


Určeny i pro styk s potravinami. Jsou to sáčky naplněné aktivní látkou, která na sebe navazuje plísně, bakterie, vlhkost a plyny. Tím zbavuje obuv nepříjemného zápachu a vlhkosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky