středa 9. ledna 2019

Pletivo na králíky

Pozinkované šestihranné králičí pletivo je balené v rolích po bm. Králíkářské pletivo v poplastovaném provedení dodáváme po bm. Toto jemné pletivo není určeno jen na klece pro králíky, ale najde využití pro chov drůbeže a také v zemědělství jako ochrana kmenů ovocných stromů proti okusu.


Pomocí pletiva vytvoříte snadno prostor, jehož oplocení zabrání úniku zvířat. Chovatelské králičí pletivo nabízíme v pozinkovaném i poplastovaném provedení. Na výběr je z několika velikostí ok – × mm, × mm, × mm a. Díky všeobecně známému použití pro výrobu klecí pro králíky se vžil i název králičí pletivo. Jesle na seno pro králíky 700.


Nejširší nabídka králičích pletiv s dopravou zdarma! Králičí chovatelské pletivo PVC i Zn. Pletivo pro králíky, slepice a drůbež (králičí pletivo, kuřecí pletivo, drůbeží pletivo) Jak už samotný název pletiva napovídá, králičí pletivo nebo slepičí či kuřecí se používá k oplocení domácích zvířat - výroba klecí pro králíky (králíkárny), oplocení pro slepice a jinou drůbež, kterou chováte. Na zahradu je ideální a dá se přenášet z jednoho místa na druhé podle potřeby, není vyloučeno ani umístění v interiéru.


Různá oka a síla drátů, na stavbu kotců, ochrana stromků před zvěří apod. Ohrada pro králíky z tohoto pletiva umožní zvířatům volný výběh v zahradě či na dvoře. Pletivo na plot pro králíky je vyhotovené z pevného a odolného materiálu. Pletivo pro králíky , slepice a drůbež (králičí pletivo , kuřecí pletivo , drůbeží pletivo ) Jak už samotný název pletiva napovídá, králičí pletivo nebo slepičí či kuřecí se používá k oplocení domácích zvířat - výroba klecí pro králíky (králíkárny), oplocení pro slepice a jinou drůbež, kterou chováte. Zateplená králíkárna Seasons - králíkárna pro králíky na celoroční použití.


Nachádza uplatnenie najmä pri chove drobných domácich zvierat (hydina, králiky, vtáci), ochrane stromov pred škodcami a tiež pri ochrane ovocia a zeleniny v záhrade. Nakupujte Dratene pletivo pro kraliky nejlevněji na trhu. Z důvodu čerpání dovolených bude výroba a provoz ve firmě omezen, a to do 23.


Chovatelská pletiva a chovatelské svařované sítě jsou osvědčenou výplní na výrobu voliér pro ptáky, klecí pro drobná zvířata a kotců pro králíky , morčata a jiné hlodavce. Pletiva taktéž spolehlivě chrání domácí kurovitá zvířata před kontaktem s okolním a volně žijícím ptactvem. Pokud si sami stloukáte vlastní králíkárnu pro králíky , bude vám stačit pár metrů králičího pletiva, které použijete na dvířka.


Pletivo můžete přilepit, přitlouct nebo použít různé skoby. Samozrejmosťou je garancia na výmenu a vrátenie tovaru bez udania dôvodu do dní po obdržaní zásielky. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče.


Drátěné pletivo pro králíky. Tloušťka drátu: mm. Materiál: ocel, plastový povlak. Plot lze snadno řezat do správných rozměrů v délce nebo šířce.


Doporučujeme využít také jako lesnické pletivo poskytující ochranu před okusováním stromů a keřů včetně jejich izolace. Dobrý deň, ponúkam na predaj bielu klietku pre zvieratká, napr. Klietka ma niekoľko poschodí, na ktorých sú háčiky pre zavesenie šatky na odpočinok zvieratka. K chovatelským pletivům na voliéry, které jsou svařované, dodáváme i svorky, spojky a montážní kleště.


Pro ohrazení výběhů , lesních školek a jiných prostor se používá uzlové pletivo , někdy také nazývané jako lesnické , nebo oborové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky