středa 9. ledna 2019

Podlahová prkna smrk

Před provedením montážních prací doporučujeme co nejdříve prkna ošetřit vhodným ochranným nátěrem či lazurou na dřevo, které také naleznete v našem eshopu. Samozřejmě že u nás, kde aktuálně nejvíce dominuje smrk – tedy produkty právě z tohoto stromu. Obecně doporučujeme podlahová prkna z měkkých dřevin používat v méně frekventovaných místnostech, jako je právě ložnice, šatna a podobně. Nemusíte se bát, borovicová a smrková prkna na podlahu vám v těchto místnostech vydrží několik dlouhých let.


Dřeviny smrk , borovice, modřín nebo dub. Kvalitní podlahová prkna v eshopu firmy Marušík Holz s.

Podlahová prkna s pero drážkou. Nabízíme prkna prvotřídní jakosti za dostupné ceny. Rychlá přeprava až k vám domů. Severské dřevo má výrazně hustější letokruhy, je světlejší a vyznačuje se menším množstvím malých a zdravých suků.


Použijte správný spojovací materiál, fasády jsou maximálně vystavené všem změnám počasí. Prkna sušená čtyřstranně hoblovaná vhodná do vnitřního prostředí a zároveň tam, kde požadujeme rozměrovou stálost a dokonalý vzhled – ploty, obložení říms apod. Materiál smrk , případně modřín.


Tato podlahová prkna , zdobená zajímavou kresbou dřeva, vypadají velmi originálně a přirozeně.

Nejlepším návrhářem vždy byla a bude sama příroda. Dopravu velkých a těžkých břemen (OSB desky, palubky, KVH hranoly, překližky, prkna , střešní latě apod.) pro vás zajistíme našimi vozy. Doprava vozy Artisan Dopravu každé zakázky počítáme individuálně, ihned po odeslání nezávazné objednávky z e-shopu. Palubky nabízíme v tloušťkách od tl.


Vyrábíme a prodáváme vnitřní i vnější obkladové palubky, fasádní palubky, podlahové palubky, terasové profily, hoblovaná prkna , konstrukční hranolky a latě. Rovněž palubky na falc, které jsou vhodné na šalování jednoduchého obložení. Neváhejte a pořiďte si české palubky SECA. Prodam staré dubové prkna s katráčovaným povrchem - žádné třísky ! Nejznámější podlahovou krytinou ze dřeva jsou parkety, masivní prkna a obyčejná podlahová prkna.


Smrková prkenná podlaha patří k cenově nejdostupnějším masivním podlahám. Jedná se o relativně měkkou dřevinu, je proto nutné počítat postupem času. Hoblovaná sušená prkna nabízejí také široké využití i jako konstrukční prvky nebo jako podlahová prkna. Jejich výhodou je kromě ceny, i snadná manipulace, montáž a úprava. Vyberte si z pestré nabídky rozměrů hoblovaných prken, hob.


Aby palubková podlaha vypadala opravdu dokonale, měla by ji zakončit podlahová lišta, nejlépe ze stejného druhu dřeva. Použitím podlahové lišty docílíte nejen zakrytí rohů, ale také efektního ukončení vaší palubkové podlahy. Terasová prkna koupit o objednat u OBI.


V našem skladu vždy najdete potřebné provětrávané fasády, dřevěné terasové podlahové prkna , podlahová prkna , hoblované fošny, stavební prkna a hranoly, BSH a KVH lepené hranoly v pohledové a nepohledové kvalitě.

Prkna podlahová stará historická použitá NA OBJEDNÁVKU, smrk masiv, upravená k pokládce jsou cca 1let stará, vyschlá z mízní vlhklosti. Vyrábíme kompletní sortiment stavebního řeziva, krovy, obklady - palubky, podlahová prkna. Na základě objednávky vyrobíme vše na míru dle požadavku zákazníka.


Výroba stavebního řeziva je možná do 1m délky. Prodáváme úplný sortiment truhlářského řeziva a mnoho dalších truhlářských polotovarů zejména palubky, podlahová prkna , terasová prkna , spárovky, plotovky (plotová prkna ), OSB desky a prodáváme také sušené hoblované hranoly KVH a lepené BSH. Probíhá načítání komponenty.


Přihlašte se zdarma do našeho seznamu novinek a budete pravidelně informováni o našich nových produktech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky