čtvrtek 25. dubna 2019

Bitumenové vlnité desky

Bitumen je doslovným překladem z angličtiny pro asfalt. Proto poskytujeme globální 15-letou záruku odolnosti proti pronikání vlhkosti. Bitumenové desky jsou kontrolovány a testovány nepřetržitě. Guttapral - bitumenové vlnité desky s klasickým rozměrem vlny a tudíž kompatibilní s mnoha jinými systémy.


Asfaltové bitumenové vlnité desky Gutta a celá škála montážního příslušenství představují profesionální a ucelený střešní systém pro ekonomické, technické a funkční řešení nejrůznějších typizovaných i atypických střech a obkladů svislých stěn. Aktuality Provádění bitumenové vlnité krytiny na původní vlnité desky. Výhodou bitumenových vlnitých desek je jejich nízká hmotnost a. K dispozici bývají až ve čtyřech odstínech, kromě cihlově červené a černé lze koupit i desky v zeleném či hnědém odstínu. Nezanedbatelnou výhodou je možnost snadné přepravy i velkého množství střešní krytiny v kufru osobního vozu nebo na přívěsném vozíku.


Desky se na potřebné rozměry řežou pilou. Spolehlivé a osvědčené řešení pro širokou škálu realizací. Lehká asfaltová střešní krytina pro pergoly, hospodářská stavení a další stavby.


Charakteristika bitumenové vlnité desky Guttanit 11. Desky jsou velmi odolné proti vnějším vlivům, jako jsou průmyslové exhalace, horko a mráz. Vlnité bitumenové desky Guttanit mají díky speciální vícevrstvé konstrukci velmi vysokou stabilitu s nízkou hmotností, což umožňuje stavbu velmi lehké střešní konstrukce.


Vlnité krytiny se vyrábějí jako bitumenové (asfaltové) desky , vláknocementové desky , vlnité plechové desky a pásy, plastové (světlopropustné) desky , pásy a role. Hnědé bitumenové desky Hnědé bitumenové (asfaltové) vlnité desky Gutta jsou svým ekonomickým a funkčním řešením vyhledávaným materiálem pro nejrůznější typy zastřešení a obkladů stěn. Použití vlnitých střešních krytin.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a. Tento princip zajišťuje bitumenové desce značnou pružnost, pevnost a odolnost proti povětrnostním vlivům. Vzhledem k nízké hmotnosti lze bitumenové vlnité desky snadno použít k. Další výhodou je jejich opravdu nízká hmotnost a tím i snadná. Důležité je především dodržení. Asfaltové střešní krytiny v různých rozměrech, šířkách, barvách a možností snadného.


Funkcí hřebenáče je zakrytí střechy v místě, kde se spolu desky dotýkají u vrcholu střechy. Hřebenáč je vyroben z pružného materi. Střešní desky z asfaltu, různé délky a barvy. Potřebujete kvalitní střešní krytiny?


Asfaltové vlnité desky jsou extrémně odolné vůči změnám počasí a také mají skvělé izolační vlastnosti (převážně zvukové). Asfaltové vlnité střešní krytiny - střešní bitumenové desky Guttapral, Guttanit, Onduline a Onduvilla - vhodné pro zastřešení různých typů staveb Bitumen neboli živice je souhrnné označení pro organické kapaliny, které jsou vysoce viskózní, černé barvy. Díky e-shopu máte ty nejlepší.


Pro tyto vlastnosti a pro svou lehkost a snadnost montáže jsou bitumenové desky Guttapral vhodné pro zastřešení různých typů staveb, např. Ztráty vzniklé překrytím jsou minimální. Pokládka je velmi snadná. Stovky tisíc střech položených po celém světě prokazují již desítky let odolnost vůči různým klimatickým podmínkám od arktických oblastí až po tropy. Pouze pro vlnité desky Guttagliss Makro CST.


Akce Tip Prodloužená záruka 7Kč –. Polykarbonátová vlnitá deska Guttagliss WABE. První barvou sycené, bitumenové vlnité desky bez obsahu formaldehydu, jejichž trvanlivá přirozená krása se rozvine po několikatýdenním působení slunečního záření. K výhodám desky patří praktický formát desek , dlouhá životnost, bez loupání barvy, bez obsahu azbestu. Vlnité desky a role, Stěnové a střešní panely,.


Vlnové těsnění pro utěsnění bitumenové desky u okapu a hřebene.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky