pondělí 29. dubna 2019

Plastové dřevo

Dřevo je krásný materiál, ale potřebuje neustálou údržbu. A ten kdo se tím nechce zabývat nebo na ni nemá čas, má možnost si zvolit plot s plastovými plotovkami. Jedná se o klasické plotovky určené k výstavbě oplocení rodinných domů, chalup, chat, ale i dětských hřišť apod. Plotovky ovšem nejsou dřevěné, ale plastové. Ale jako každý přírodní materiál má své limity.


Jsou nenasákavé a mají velmi vysokou životnost.

Při objednání zboží je nutné myslet na to, že jednotlivé šarže dodávky se od sebe mohou barevně lišit, proto prosím zvažte, zda jste si objednali správný počet kusů obrubníků. Použije-li se vhodná izolace , vznikne tím zateplovací systém domu nebo jeho části. Uplatnění najdou v zemědělství, stavebnictví i na zahradě, kde díky polodrážce na delší straně vytvoří třeba dokonale neprůhledný plot.


PLASTOVÉ BEZÚDRŽBOVÉ PLOTOVKY, Levný plot POBOČKA OSTRAVA ZAVŘENA: 30. Upozorňujeme, že pobočka Ostrava bude dne 30. Plastové plotovky z recyklátu.


V našem e-shopu v Českých Budějovicích nabízíme plastové plotovky, zatravňovací dlažby, kůly, záhonové chodníky, terasové desky, hranoly, pvc. Nesrovnatelně lepší než dřevěné a plastové palubky, dřevoplastové obklady a jiné materiály s imitací dřeva jsou naše alubky z aludřeva.

Jediné skutečně bezúdržbové a stálobarevné dřevo je naše aludřevo, protože to je hliníková fasáda, která ovšem vypadá jako skutečná dřevěná fasáda. Dřevěný plast nebo plastové dřevo ? Neohodnoceno Dřevoplast WPC drážkovaná rovná 100x10x délka dle výběru, barva palisandr. Stavebniny, dřevo , okna a dveře za trvale nejnižší ceny. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies.


Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Pokud vám při vybourání původních oken vzniknou velké mezery mezi novým oknem a okrajem stavebního otvoru nebo by byl rám nového okna příliš zapuštěný, lze využít plastové rozšiřovací profily, které se jednoduše nacvaknou na rám okna. Rozšiřovací profily pro okna PREMIUM dodáváme v rozměru 80xa 80x50mm.


Přes rozšiřovací profil je také možné spojit dvě. Dřevoplastové terasové prkno WPC je bezúdržbové, odolné a stálobarevné. Díky použitému materiálu plotovky odolávají dřevokazným houbám a hmyzu, jsou barvostálé a odolné proti chemickým látkám. Nehnijí, nekorodují, nepřemrznou a na slunci nekřehnou.


Plot z našich plotovek tak máte jednou provždy a ještě odpadá jeho zdlouhavá a náročná údržba. Dekorativní plastové nádrže na dešťovou vodu pro shromažďování vody ze střech rodinných domů. Deska Dlaždice Sadrokarton Izolace Dřevo Kameny Strecha Terasa Polička Zahrada. Dveře pro bezpečnost, soukromou zónu a energetickou účinnost.


Křeslo zaručuje pohodlý odpočinek a relax. Dřevo - plastové plotovky s reliéfem dřeva mohou být použity pro budování oplocení nebo jako výplň zábradlí, vstupů či vrat.

Profily lze snadno řezat, vrtat a dále opracovávat podle potřeby nástroji na kov nebo na dřevo. Materiál, ze kterého jsou. Standartně jsou dodávány v hnědé barvě, ostatní barvy šedá, cihlová, černá a zelená jsou na objednávku. Vyrábíme bezúdržbové plastové ploty v reálných odstínech dřeva.


Výhodou systému plotových prvků a komponentů je nejen jejich tvarová a barevná. Woodplastic terasy s kvalitní montáží od profesionálů v oboru s letou praxí. Wpc desky místo dřeva kde již nebude potřeba žádná údržba. Dubové dřevo je tvrdé, pevné a trvanlivé. Z našich dřev nejlépe vzdoruje povětrnostním podmínkám a střídání vlhka a sucha.


V minulosti se z dubového dřeva vyráběla mlýnská kola, hamry, piloty k mostům a lávky, sudy a my jsme je od letoška začali dávat na naše lavičky. UV záření a povětrnostním vlivům i za nižších. WPC Bezúdržbové dřevo šetří Vaši peněženku a drahocenný čas.


Již žádné ušpiněné víkendy od natírání dřeva. Zajistíme Vám montáž i dopravu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky