pátek 26. dubna 2019

Střešní folie

Díky velkým rozěrům ubývá lepených spojů kudy může pronikat vlhkost. Vysoce difůzní - kontaktní střešní folie na bednění i tepelnou izolaci s integrovanou lepící páskou, vhodná pro styk s tepelnou izolací a na bednění. Fasádní fólie Gutta Guttafo.


Střešní fólie Vám dovezeme po celé ČR. Specializovaný on-line prodej střešních fólií a membrán.

V nabídce podstřešní folie pro větrané střechy, difúzní fólie a membrány, kontaktní. Kvalitní střešní a fasádní folie od českého výrobce JUTA. Zvolte spolehlivé střešní fólie naší výroby. Dodáváme střešní fólie pro šikmé i ploché střechy, drenážní fólie a další typy stavebních fólií.


Náš široký sortiment střešních fólií nabízí individuální řešení pro všechny běžné střešní systémy - ať už zateplené nebo nezateplené. Správně zabudované střešní fólie brání vniknutí vody (kondenzáty na spodní straně krytiny či její defekty) do prostoru střechy a současně odvádí ze střešního systému vlhkost. Pro zamezení kondenzace vodních par v konstrukci střech je za potřebí správná skladba střešního pláště.

Součástí střešního pláště jsou venkovní paropropustné fólie a vnitřní parotěsné fólie. Polystyrenové desky se kladou na sráz a jednotlivé vrstvy se kladou křížem přes sebe (doporučuje se používat tloušťky polystyrenových desek do mm). Vhodná na tepelnou izolaci. PVC fólie pro izolace plochých a šikmých střech, balkonů a teras, základů staveb, izolace proti radonu a úniku chemických látek.


Paropropustná - Difuzní vhodné pro větrané šikmé střešní systémy. Používá se jako pojistná podstřešní fólie k ochraně. Parotěsné a vzduchotěsné zábrany.


Superdifúzní kontaktní pojistná hydroizolace pro šikmé střešní systémy bez bednění s pokládkou na tepelnou izolaci či na krovy. PVC hydroizolace na střechu, kompletní střešní řešení povlakové pvc krytiny. Základní střešní membrána z řady inovačních výrobků Ventia.


Termín dodání je 1-pracovní dny od přijetí objednávky. Fólie jsou vhodné zejména pro všechny typy střech, rovné, šikmé, větrané i nevětrané dále jsou vhodné jako podkladové, parotěsné a nebo difúzní. Přihlaste se k odběru novinek a budete vědět o zlevněném zboží i novinkách jako první!


Minerální vlna je moderní, účinný tepelně izolační materiál pro průmyslovou tepelnou izolaci a bytovou výstavbu, která odpovídá světové úrovni z. Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek. Platit můžete hotově i kartou.

IKO, vhodné jako střešní krytina šikmých střech altánů. Difúzní fólie Jutadach 1je vhodná pro. Jejich aplikace na střeše.


V nabídce střešní fólie pro větrané střechy , vysoce difúzní střešní fólie a membrány, superdifúzní dotykové membrány, parotěsné fólie a parozábrany, lepící a těsnící program. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s našim používáním souborů cookies. Brání pronikání par způsobených činnostmi v domě a lidmi, kteří dům obývají. Páry běžně pronikají do.


Podstřešní folie Jak fólie fungují? Difuzní střešní folie DRAGOFOL je mřížkou zpevněná hydroizolace s vysokou pevností. Folie je určena pro použití u tříplášťových, větraných, šikmých střech bez bednění. Speciální mikroperforace umožňuje dodatečné odvedení vzdušné vlhkosti a tím pádem napomáhá tato střešní folie tomu, aby tepelná izolace pod folii zůstala dlouhodobě suchá. Hustá, výztužná mřížka je zárukou jednoduchého a bezpečného přikotvení folie na krokvích.


Nabízíme kontaktní podstřešní fólie, difúzní fólie či fólie pro větrané střechy. Doprava bude naceněna individuálně podle velikosti zakázky a místa. Před položením fólie je třeba zkontrolovat, zda jsou krokve v rovině. Kontaktní difúzní střešní fólie.


Parozábrana Guttafol ALU Therm x m, role m v sobě kombinuje vlastnosti parotěsné fólie, tepelné izolace a reflexních účinků. PVC folie na webu krytiny-strechy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky