pátek 26. dubna 2019

Bruska na parkety

Brúska na parkety je vhodná na renováciu starých doskových, parketových a drevených podláh. Pomocou tohto stroja môžete odstrániť aj nerovnosti a staré nátery. Prachové vrecia dostanete vo vašom obchode so stavebninami.


Renovace starých prken, parketových nebo dřevěných podlah je jednodušší s těmito profesionálními bruskami na parkety. Snadno s nimi odstraníte nerovnosti a staré vrstvy nátěru.

Bruska na parkety je vhodná na renovaci starých podlah z parket nebo dřevěných prken. Odstraňuje rovněž nerovnosti a staré barevné nátěry. Vaky na prach jsou k dostání v obchodě se stavebninami. Využití : Bruska DiaKat HQZ 2je určena k čištění a broušení asfaltu a betonu, zarovnávání malých nerovností a boulí, odstraňování nátěrů. Brúska pásová na drevo ( mm ) Výkonná profesionálna pásová brúska s perfektným rozložením váhy Elektonická regulácia otáčok.


Naše půjčovna brusek na parkety nabízí k zapůjčení kvalitní a ověřené stroje BONA za bezkonkurenční ceny. Kontaktujte Podlahy Kyncl Kolín.

Profesionálové, majitelé bytů a výrobci parket používají naše produkty na broušení, lakování. Predavalcova bruska od americkeho vyrobcu Clarke Floor Crafter, v perfektnom stave. Podobna konstrukcia ako Lagler Hummel ale lahsie ovladatelna, lahsie rozoberatelna. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Asist AE3U50DN-pro univerzální použití s výkonem 5W.


Status Alfa - Drevené parkety , Počas víkendov a sviatkov požičiavame stroje so zľavou. Možnosť požičania stroja aj na hodiny, nielen na dni. Do brúsenia Vás zaučia kvalifikovaní majstri.


Zaškolenie a preprava strojov v Nitre v cene požičiavania. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. V tom případě je tu pro vás naše půjčovna brusek na parkety, které vynikají lehkostí, snadným ovládáním a vysokým brusným výkonem.


Válcová bruska na parkety Základním pomocníkem při broušeni dřevěné podlahy je takzvaná válcová bruska.

Jde o těžkou brusku s rychle se točícím válcem, na kterém je napnutý brusný pás. Nabízím k prodeji použitou brusku na parket y Hiretech HT pásová bruska na dřevěné podlahy včetně brusných papírů a papírových sáčků. V katalogu nemáme podrobnější informace o bruska na podlahy. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Je ideální jako bruska na dřevo, ale hodí se i na kovy a některé stavební materiály.


Bruska na dřevo s brusnou deskou ve tvaru obdélníků je vhodná pro velké rovné plochy. Pro práci v rozích a na hranách je vhodná zašpičatělá deska delta. S bruskou na parkety Woody je zarucena efektivní práce, pri vysokém výkonu a excelentním výsledku od hrubého broušení až po konecnou úpravu. Použitie centrifugálneho valca umožňuje výmenu brúsneho pásu len za pár sekúnd. Parketová brúska na parkety a drevené podlahy.


Tento model je svojim užívateľským. Bruska je určena pro parkety , palubky, prkna a korek. Moderní podlahový stroj s detailně propracovanou ergonomií, snadným ovládáním a jednoduchou údržbou. Brusky na parkety BONA jsou výkonné a efektivní stroje, které lze využít k mnoha účelům.


Díky jejich funkčnímu designu se snadno ovládají a navíc. Na přání může být ale také namontován konvenční brusný válec. Pro přepravu se sundá dvěma pohyby vodící trubice, takže je možné dát stroj i do nejmenšího zavazadlového prostoru automobilu. Disponuje válcem o průměru 176mm a integrovaným odsávačem prachu do vaku. Pásová bruska na parkety Hiretech HT8-1.


Umožňuje rychlou výměnu brusných pásů, zajišťu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky