středa 24. dubna 2019

Plastové obložení

Obkladové, fasádní a interiérové plastové palubky jsou naprosto vodovzdorné. Je možné je umývat čistícími prostředky, které používate naprosto běžně v domácnosti. Jsou vyráběny v moderním designu z kvalitních materiálů. CZ - dodáváme plastové palubky, fasádní obklady a provětrávané fasády, vnitřní a venkovní okenní parapety, plastové a wpc ploty, terasové.


Tyto palubky jsou vyrobeny z kvalitního, UV odolného, tvrdého PVC. Snadno se udržují, chrání Váš dům před nepřízní počasí, ale nezamezují proudění vzduchu (provětrávání).

Součástí systému jsou dokončovací lišty, kterými se montáž zahajuje. Nejen fasádní, ale i interiérové plastové obklady a palubky. Navíc jsou vyráběny z běžných plastových odpadů z domácností (kelímky od jogurtů, láhve od šampónů, igelitové sáčky atp.). Jejich použití tak přisívá k využívání druhotných surovin. Montáž obložení podhledu (podbití) z obkladů DecoSIDING, dodávaných firmou PROSTAVBU s. Nejsou vhodné pro obložení ploch exponovaných slunečním zářením.


Použití barevných obkladů na oslněných plochách je pouze na vlastní nebezpečí. Palubky LINEA mají zesílené stěny a jsou tak celkově velmi. Výborné izolační vlastnosti, omyvatelné.

Skladebný systém PVC obkladů umožňující obložení vnitřních a venkovních stěn a stropů. Při použití pomocné izolace takto vzniká kompletní. Plastové stropní podhledy, kazety, stropnice. Za dobu svého prodeje zaujaly naše plastové obklady desetitisíce zákazníků, kteří ocenily velký výběr líbivých designů , rychlou a suchou instalaci a vysokou životnost. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. V katalogu nemáme podrobnější informace o plastove oblozeni. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Potřebujete-li plastové palubky, vyplatí se u nás objednat si realizaci a montáž, nabízíme nejen nejnižší ceny, ale i nejširší sortiment na trhu, přitom prodáváme pouze kvalitní plastové palubky od renomovaných výrobců. Jsou vhodné také do prašných a vlhkých prostor.


Jednoduchá, rychlá a suchá montáž. Mají minimální nároky na údržbu. Dobré tepelně izolační vlastnosti. Dále společnost provádí zdravotně nezávadné obložení chladírenských vozidel pro potravinářské účely ,pro přepravu květin,léků a jiných nákladů, na které je kladen požadavek zdravotní nezávadnosti ložného prostoru vozidel.


Pevné a odolné plastové palubky Prostavbu Profi P5jsou určené především k obložení fasád. Důvodů, proč se plastové palubky vyrábějí, je hned několik. Melírovaná palubka vytváří přirozený vzhled dřeva namořeného do odstínu borovice nebo olše. Dřevo je materiálem, který.


Není však vhodná na plochy vystavené slunečnímu záření.

Hlavní stránkaObklady fasá stěnplastové palubky do interiéru. Nakupujte kvalitní plastové palubky levněji. Přemýšlíte jak na koupelnu bez obkladů? Nejčastěji dodáváme zákazníkům sklep obložený dřevem, ale jsou zde také možnosti obložení cihlou a podobně.


Nabízíme také varianty speciálních tapet s imitací cihel, dřeva, kamene. Domácí kutilové si často u nás objednají sklep bez obložení a poté si sami sklep obloží dle jejich představ. Sháníte venkovní obklad , který nebude vyžadovat údržbu? Dokonalou imitaci vzhledu cihel (BRICK ) nebo kamenného zdiva (STONE)nabízíme v několika barevných variantách. Tento výrobek může být používán společně s plastovými shrnovacími dveřmi nebo také samostatně jako ideální řešení známého problému.


Realizace dřevotřískových parapetů. Tažený hliníkový parapet v kombinaci s kamenným obkladem. Montáž dřevotřískových parapetů do sestav s PVC spojkou.


Interiérové a koupelnové plastové obklady Úvod Koupelnové obklady a dlažby Interiérové a koupelnové plastové obklady. Filtrování: Olsen-spa dotto1- Ottopan 1mozaika nebeská - plastový obklad typu palubka dotto160.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky