pondělí 29. dubna 2019

Porobetonové tvárnice porfix

Pórobetonové tvárnice PORFIX obstojí ve všech situacích. Kvalitní, zdravotně nezávadný, snadno opracovatelný a ekonomický materiál splňuje nejvyšší standardy jakosti i ekologické normy. A navíc: vyrábíme ho v Čechách a na Slovensku. Porobetonové tvárnice jsou vyráběny z přírodních zdrojů, a díky vysokému standardu tepelné izolace, mimořádné stabilitě a snadné manipulaci se staly velice oblíbeným zdivem. Porfix je v nabídce jako levnější varianta.


Pórobetónové tvárnice PORFIX obstoja vo všetkých situáciách. Kvalitný, zdravotne nezávadný, ľahko opracovateľný a ekonomický materiál spĺňa najvyššie štandardy kvality aj ekologickej normy. A navyše: vyrábame ho v Česku a na Slovensku. Detaily i velké celky, tvárnice i příčkovky, stropní nosníky i zdicí malta.


Díky komplexnímu stavebnímu systému zvládnete cokoli. Bílý pískový PORFIX je ideální pro nový dům, rekonstrukci bytu, vybudování garáže. Má vynikající technické parametry, prémiové produkty jsou navíc vhodné pro nízkoenergetické a pasivní domy bez dodatečného zateplení. PORFIX je komplexný stavebný systém, ktorý zahŕňa tvárnice v troch pevnostno - objemových triedach, priečkovky, U-profily, nosné a samonosné preklady, stropný systém a lepidlo.


Variabilná skladba týchto prvkov sa dokáže prispôsobiť aj tým najneobvyklejším požiadavkám a konštrukčným detailom. Ak pri stavbe využijete ucelený systém PORFIX , zabránite vzniku. PORFIX vhodné pro rychlou a přesnou výstavbu obvodového zdiva, vyníkají dobrými tepelně izolačními vlastnostmi, nízkou hmotností. PORFIX QPOR je komplexní stavební systém, který zahrnuje hladké tvárnice, tvárnice s kapsou, s perodrážkou a kapsou, příčkovky, U-profily, nosné i nenosné překlady, stropní nosníky a vložky, ale i zdicí maltu. Vďaka komplexnému stavebnému systému zvládnete čokoľvek.


Biely pieskový PORFIX je ideálny pre nový dom, rekonštrukciu bytu, vybudovanie garáže. Má vynikajúce technické parametre, prémiové produkty sú navyše vhodné pre nízkoenergetické a pasívne domy bez dodatočného zateplenia. Příčkovky z pórobetonu doplňují stavební systém PORFIX. Vykazují jedinečné mikroklimatické a dobré zvukově-izolační vlastnosti, rychle se s. Vyrábí se hladké (HL) nebo s perem drážkou a kapsou (PDK). Rozměry 25 3a 375mm.


Do svého sortimentu zařadila prémiové výrobky, které jsou na bázi křemičitého písku. Přesné pórobetonové tvárnice PORFIX s dobrými tepelně i zvukově izolačními vlastnostmi opatřené systémem PDK, tedy pero-drážky pro maximální přesnost výstavby a celkové zpevnění zdiva a dále kapsy pro snažší manipulaci s tvárnicemi. Stavebný systém PORFIX dopĺňajú priečkovky PORFIX s dobrými zvukovo-izolačnými vlastnosťami. Priečkovky z pórobetónu, rovnako ako tvárnice , pohlcujú a uvoľňujú vlhkosť vzduchu. Vyrovnávajú tak zmeny vlhkosti v miestnosti a umožňujú vodným parám prestup stenami.


Do svojho sortimentu zaradila výrobky na báze kremičitého piesku. Nové tvárnice sa vyrábajú v prevedení hladká (HL) a pero-drážka-kapsa (PDK). OBI online a vo Vašej OBI predajni! Tyto součásti pak zaručují, že pórobetonové tvárnice mají požadované vlastnosti a to jak tepelně izolační, tak i akustické a vysokopevnostní. Výhoda pórobetonové tvárnice je její snadná opracovatelnost a také přesnost, proto se jim také předesílá označení přesné tvárnice.


S PORFIXem nemusíte být profík a stejně vše zvládnete hravě a rychle. Podívejte se jak uložit u-profily a překlady. Tři typy pórobetonových tvárnic PORFIX. Stavba z pórobetonu se vyplatí, a to nejen z hlediska finančního.


Tvárnice porobeton PORFIX bílé se vyrábějí v provedení hladká (HL) a pero-drážka-kapsa (PDK). Jsou vhodné zejména na zdění obvodových stěn rodinných domů a jako výplň do železobetonových konstrukcí. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky