úterý 30. dubna 2019

Kotvení do polystyrenu

Každá hmoždinka má svou specifikaci a druh podkladu, do kterého smí být použita. Ohledně toliko diskutované hloubky kotvení je jasně dáno, že hloubka kotvení je minimální hloubka vyvrtaného otvoru do nosné části obvodové stěny, která je zateplována. Talířové kotvící hmoždinky slouží jako dodatečné kotvení tepelně izolačních desek při zateplování fasád.


Větší množství je v centrálním skladu Fischer. Snažíme se odesílat v den objednávky, pokud si přejete mít hmoždinky následující den od objednání, prosím připište nám to do poznámky v košíku.

Zatloukací kotva 9x80mm pro kotvení do plných materiálů Kč. Vyznačují se především nenáročnou montáží, rychlou aplikací a nízkou cenou. Jedinečný kotvící set pro správné zakotvení svodů do izolantů z EPS a minerální vaty.


Kotvící hmoždinka do polystyrénu se šroubem pro objímku svodu. Pokud používáme fasádní polystyren. Na každou fasádu je nutné zavěsit řadu prvků, např. Pro kotvení do podkladu.


EPS zátka Ø mm pro zakrytí talířových hmoždinek při zapuštěném kotvení do izolačních desek z polystyrenu v kontaktním zateplovacím systému – ETICS.

Hmoždinka do polystyrenu FISCHER FID 90. Frézka plastová Ø mm pro zapuštění talířových hmoždinek do tepelně izolačních desek z polystyrenu v kontaktním zateplovacím systému – ETICS. Musíme zajistit, aby nebyla narušena izolace a nebyla nadměrně namáhaná celou konstrukcí.


Barevné trhací nýty, Chemické kotvy, České Budějovice. Jak už sám tvůrce videa vysvětlil, důvodem proč zapustit fasádní kotvící hmoždinky do desky polystyrenu jsou hlavně: Nemusíte kupovat drahé. Dobrý den, hodlám zateplovat pomocí 25cm styrotherm plus.


Lepit budu na pěnu CT84. Rád bych se zeptal na způsob kotvení. Plánuji využít kratší kotvy. Talířové hmoždinky slouží ke kotvení polystyrenu nebo minerální vaty.


Kategorie Vám nabídne široký sortiment kotvící a upevňovací techniky. Speciální šroub určený k přímému kotvení do polystyrénové desky,. Povrchová úprava galvanickým zinkováním (ZB). Což v porovnání s uvedenými cenami za speciální kotvení se zapuštěnými hlavami je spíše směšná položka.


Připravili jsme pro vás tabulku s druhy zdí a jejich výšek s požadovaným počtem kotvících hmoždinek při aplikaci VKZS systémů a to fasádního. Vyvarujte se tvorbě tepelných mostů při kotvení hmoždinkami s kovovým trnem do pórobetonu a plynosilikátového zdiva a používejte zápustnou montáž kotvení … Řadit dle ceny. Jednoduchá aplikace pomocí ručního nebo elektrického šroubováku.

Určené pro lehké kotvení. Materiál se upevní pomocí vrutů. Protože izolant o 2milimetrech představuje již pořádnou tloušťku, bylo potřeba přemýšlet nad jeho ukotvením. Plastové hmoždinky - Do polystyrenu - HDP95.


Díky ostré špičce není nutno předvrtávat, spolehlivě provrtá i tvrdou WDVS omítku. Do toho, cely dum se pak znova natahne do lepidla, takze se z polystyrenu stane jeden velky monolit co objima cely dum. Kotvení bez tepelného mostu. Tzn to proste nema kam uhnout.


A pro jistotu, my to lepily nejakym kvalitnejsim zpevnenym lepidlem KlebeSpachtle od Profi. Wkret-met LTX - fasádní talířová hmoždinka s plastovým trnem pro kotvení izolačních desek z fasádního polystyrenu EPS a extrudovaného polystyrenu , Vhodné pro kotvení do : betonu. Představení hmoždinky FID a její aplikaci do polystyrenu můžete vidět v tomto videu:. Izolační hmoždinky do polystyrenu FDI, není nutné předvrtávat. Odolná proti úderu, vhodná i do desek z PU pěny či do styroporu.


FID je ideální pro upevnění lehkých předmětů na zateplenou fasádu. V okrajových částech fasády přiřazených k rohu budovy má být počet kotev dvojnásobný. Okrajová část fasády je min. Používají se hmoždinky s plastovým trnem. Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek.


Platit můžete hotově i kartou. Nakupte zateplovací talířové hmoždinky za nejpříznivější online ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky