čtvrtek 25. dubna 2019

Lakování parket postup

Leštění a lakování parket K leštění se používá speciální mřížka, jež se podkládá pod leštičku, která automaticky odsává zbroušený jemný prach. Takto připravená místnost se ještě před lakováním olištuje novými lištami, které má zákazník možnost si vybrat z přibližně vzorků. The Ace Family $100Celebrity Basketball Game! Mezi povrchové úpravy parket patří lakování , olejování nebo voskování. Každá naše práce, kterou provádíme má svůj postup a je kvalitně provedena.


Naši pracovníci procházejí speciálním školením. Díky svým zkušenostem provádí renovaci podlah kvalitně, precizně a dokonale. Podlaha musí být řádně připravena - parkety musí být přilepeny, je provedeno broušení parket a tmelení parket , jsou připevněny obvodové lišty a lišty přechodové a podlaha je čistě vysátá. Prostřednictvím inspekce a stavu dřeva navrhneme odborný postup renovace podlah. Výběr a doporučení určité technologie závisí na současném stavu dřevěných přírodních podlah, ale i na množství okolních faktorů.


V potaz bereme místo, kde je. Pokud zvolíte možnost B, tedy lakování parket , počítejte s lakováním na dvě fáze a mezibrusem mezi jednotlivými vrstvami laku. Mezibrus strhne nedokonalosti po prvotním lakování parket , provádí se kotoučovkou a nejjemnější brusnou mřížkou velikosti 150. Samotné broušení parket provádíme šikmo směrem k vláknům dřevěných parket s výjimkou jemného přebrušování (například po lakování ), v takovém případě brousíme po vláknu dřeva. Je však třeba brousit ve více vrstvách a každý nový brus zjemňovat v zrnitosti brusného papíru (vždy jemnější než předchozí, aby se ztratily známky po broušení).


Případné nerovnosti vytmelíme. Broušení , tmelení a lakování parket. Profesionální broušení parket od firmy BH podlahy vrátí vaší dřevěné podlaze zašlou krásu. Při broušení parket se odstraňuje horní vrstva dřeva poškozená dlouhým používáním.


Pracujeme s kvalitními profesionálními. Postup při renovaci parket 1. Rady se týkají všech dřevěných podlah čili i parket. Používáme speciální laky špičkové kvality, které vytvoří souvislou ochranou vrstvu podlahy. K broušení parket využíváme profesionální stroje a technologie, které nám pomáhají k odvedení co nejlepší práce.


Mezi naše další služby patří lakování parket a dřevěných podlah či jejich samotná pokládka. Lakování parket se provádí po broušení dřevěné podlahy. K lakování auta je totiž potřeba bezprašné prostředí a drahé vybavení. Proto ho předejte lakovně United-C , která dodržuje přesný postup při lakování auta a používá ty nejšetrnější a nejúčinnější materiály a prostředky, aby na Vašem automobilu nebyly vidět žádné zbytky po škrábancích, odřených místech a odštípnutí laku. V okamžiku, kdy spouštíme válec, musí být bruska v pohybu, abychom se vyvarovali vybroušení prohlubní.


To samé platí i při dojezdu ke stěně, kdy je třeba nejprve válec zvednout. Renovace parket probíhají od broušení parket až po tmelení parket a jejich následné lakování či olejování. Pokud nanesete příliš silnou první vrstvu, může se celý postup pokazit. Dávejte pozor, abyste nekapali vosk po podlaze, a udržujte mop vlhký, ale ne promáčený.


A to buď lakování , voskování či olejování. Renovujeme parkety a dřevěné podlahy pro domácnosti i pro společensky využívané prostory. Pro povrchovou úpravu parket používáme výhradně ekologicky šetrné švédské laky, oleje značky Bona , nebo Pallmann.


Minule jsme se zabývali povrchovou úpravou dřevěných podlah a zaměřili jsme se na broušení, moření a lakování. Dnes se budeme poněkud podrobněji. Dnešní pokládka parket , jejich vysoušení, povrchová úprava a broušení parket je na vysoké úrovni kvality. Při použití moderních parket je jejich ošetření téměř bezúdržbové a tak ušetří práci při úklidu.


Již nedochází k praskání, sesychání a vzniku spár, jako to bylo u parket v minulosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky