úterý 23. dubna 2019

Nejlevnější montované domy

Na jedné straně jejich provoz nezatěžuje přírodu vysokou spotřebou fosilních paliv, na straně druhé jsou tyto domy vyrobeny z obnovitelného materiálu - dřeva. Naplňují tím trend trvale udržitelného rozvoje v rámci stavebnictví. Mezi ty nejdůležitější patří samozřejmě jejich cenová dostupnost a výhodnost.


Mobilní dům Hobbytec Mobile k celoročnímu bydlení si můžete nechat vybavit veškerým potřebným zařízením. Jednoduchý systém dřevostaveb Naše typové domy řady Family jsou ekonomické nejen svoji pořizovací cenou, ale také příznivou cenou při jejich užívání. Naleznete u nás klasické montované domy do milionu, ale také domy ze dřeva.


Zvukové vlastnosti našich dřevostaveb ve spojení s plastovými okny s izolačním sklem zaručují výborné zvukové vlastnosti domu. Montované rodinné domy Retail House jsou domy nové generace. Střešní plášť, který je uzavřen před dotykovou folií deskami a střešní krytinou a současně s okapním systémem, tvoří stabilní střechu domu.


Rodinný dům retail house je. Stavíme útulné a přitom levné rodinné domy na klíč z betonových, cihelných i pórobetonových tvárnic. Domluvte si s námi schůzku.


Levné dřevostavby na klíč. Firma EasyHomes je jako český výrobce specialista na moderní a levné dřevostavby. Projektování a výstavba rodiných montovaných domů v Ostravě, Karviné, Frýdku - Místku, Třinci. Nabízíme nejlevnější montované domy z keramzitu na klíč. Velmi záleží na dispozičním řešení domu, velikosti a vybavení.


Odpověď na výše uvedenou otázku tedy zní: Ano, levné montované domy za milion lze pořídit. Domy stavíme formou montované dřevostavby. Na hotovou základovou desku přivezeme již hotové certifikované stěny (panely) domu , které vyrábíme v hale.


Následně dokončíme rozvody elektro, voda , kanalizace , topení , sádrokartony , zateplovací systém. Tímto způsobem se výrazně zkracuje délka stavby. Pokud jsou domy chytře navrženy, nepoznáte, že jejich výměra je menší. Poskytujeme jednoznačně nejnižší ceny na trhu! Kompletní ceník k dispozici zde.


Takovéto stavby díky svým malým rozměrům a zastavěné pološe od 40mjsou vhodné převážně pro stavbu na malém pozemku, nebo například v chatové oblasti. Dřevěnné domy se staly v posledních letech velmi oblíbenou variantou a dnes se rodinné domy staví nejčastěji právě jako dřevostavby či bungalovy. Kvalitní domy na dostupné ceny.


Nejlevnější dřevostavby na klíč. Dřevěnné stavby mají mnoho výho včetně doby výstavby, moderní tepelné izolace a životnosti. Prinášamen na slovenský trh moderné rodinné domy za neuveriteľné ceny.


Prvotřídní servis a profesioníální poradenství s lidským přístupem a tradicí rodinné firmy. Mobilní domy , které jsou v současnosti v České republice poptávány, zpravidla nepřesahují rozměr 80mužitné plochy a mají jasně definovaný cíl svého provozování. Vesměs se jedná o moderní, nízkoenergetické mobilní domy , které jsou položeny na jednoduchých základech. Vyberte si novou nemovitost na sreality.


Vedle nízkých nákladů na vytápění je pro dřevostavby typická krátká doba realizace (cca měsíců), efektivnější využití zastavěné plochy díky tenčím stěnám a možnost okamžitého nastěhování do stavby. Pro výše uvedené rodinné domy jsme schopni zajistit studii, investiční záměr, projektovou dokumentaci ke stavebnímu povolení, vyřídit stavební povolení, zabezpečit technický dozor investora, navrhnout design interiéru a ve vlastní truhlárně za zvýhodněné ceny zajistit výrobu a dodávku kuchyně, vestavěných skříní a vybavení pokojů za internetové ceny. Proto jsme se zaměřili na technologie, které uvedený požadavek našich zákazníků splňují nejlépe, a v používání těchto technologií jsme se stali opravdovými specialisty.


Certifikované kvalitné materiály a presná výroba sú základom kvality nášho drevodomu. Hotové prvky domu privezieme v deň montáže na stavbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky